Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Mancarica pt pui de broscutza de florida
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
abruzzica
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/09/2008

MesajTrimis: Sam 09 27, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: mancarica pt pui de broscutza de florida Raspunde cu citat (quote)

Salutare!!!!! Mr. Green Am si yo nevoie de ajutorul vostru ... Very Happy As fi vrut sa stiu cand pot incepe sa i dau broscutzei mele fructe.Ea e micutza baby abea am cumparat o ...... de vreo luna....O hranesc cu gammarus si raffy baby-gran.Va pupic dulce pe totzi taticii si pe toate mamicile de broscutze Very Happy floricica
Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Sam 09 27, 2008 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand sunt mici sunt carnivore.
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Vin 11 07, 2008 5:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a mea haleste si virmi dinaia cu care se da la pescuit....larve de muste parca le zice Mr. Green
manca nehalita cate 10....15 si se chinuie ca au pielea groasa... Very Happy
2 lei un pahar Very Happy si ii ajung o luna Very Happy
Sus
abruzzica
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Sam 11 22, 2008 8:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

n am incercat cu larve.......sau cum se cheama Laughing acum am gasit tot felul de pestisori uscatzi au in medie cam 2 cm.................. ii papa cu atata pofta....
am cumparat o groaza de mancare............pe unde mai merg ii mai cumpar cate ceva..........are un meniu foarte variat.... baby Turtle
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Dum 11 23, 2008 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

abruzzica a scris:
n am incercat cu larve.......sau cum se cheama Laughing acum am gasit tot felul de pestisori uscatzi au in medie cam 2 cm.................. ii papa cu atata pofta....
am cumparat o groaza de mancare............pe unde mai merg ii mai cumpar cate ceva..........are un meniu foarte variat.... baby Turtle

cat mai mult mancare vie. Mr. Green dupa larve sa vezi ce fuuugeeee Laughing Laughing Laughing
Sus
abruzzica
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 11 23, 2008 9:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai multzam frumos de sfat...........am sa incerc....... ea oricum e hranace........papa ca o scrofitza Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
abruzzica
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 11 23, 2008 9:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asta e frumoasa mea........ baby
Sus
robyroby
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/10/2008

MesajTrimis: Lun 11 24, 2008 9:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

abruzzica a scris:
asta e frumoasa mea........ baby

NU o vad Very Happy
Sus
abruzzica
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 11 24, 2008 10:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stiu ca nu o vezi dar...........nu stiu de ce..... Sad
Sus
poxilina
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 02/09/2010

MesajTrimis: Joi 09 02, 2010 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut, eu am inceput sa ii dau broscutei mele (de aprox 5 cm) bucatele mici de cirese, morcovi si salata.
Am avut mai demult 2 testoase de 7 ani care nu vroiau nimic altceva in afara de creveti, asa ca am inceput sa ii diversific hrana celei mici ca sa nu ajunga mofturoasa si ea Smile...
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Joi 09 02, 2010 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo! Sper sa iti tina varianta Smile
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mar 10 19, 2010 4:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea a mancat inima de pui fiarta :X cat m-am chinuit cu ea sa mai manance si altceva in afara de gammarus si niste bobitze d-alea...Deci am fiert-o..facut fasii si apoi aruncata in acvariu pe langa ea..a venit...a mirosit...( eu eram in suspans =)) ) iar apoi a mancat :>. Si i-a placut ca a mai mancat. Pe restul mancarii au sarit pestii ca niste gaini pe porumb =))
Sus
leeloo92
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/09/2010

MesajTrimis: Lun 03 28, 2011 1:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropo de larve de musca,dupa o perioada viermii se transforma in niste coconi maronii, tari. E bine sa ii manance, adica nu o afecteaza cu nimic sau ar trebui sa-i dau cat sunt viermi? Cam asa arata:

http://img708.imageshack.us/g/p1220549.jpg/
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/12/2006

MesajTrimis: Mar 03 29, 2011 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu cred ca va fi o problema nici coconul, chiar cred ca se vor bucura de ei. in caz ca doresc sa sparga coconul si nu-l inghit cu tot, trebuie doar strivit...
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mie 03 30, 2011 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci am o intrebare, viermii aia, ii cumparati, ii dati cativa testoasei sa manance dar cu restu ce faceti ? In ce ii tineti ? Sau unde ?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.