Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
O problema des intalnita pe site

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Administrativ
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share

ati intampinat vreodata aceasca problema?
niciodata
75%
 75%  [ 6 ]
foarte rar
0%
 0%  [ 0 ]
mi s-a intamplat de cateva ori bune :|
25%
 25%  [ 2 ]
Voturi totale : 8

Autor Mesaj
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Dum 07 27, 2008 9:23 am    Titlul subiectului: o problema des intalnita pe site Raspunde cu citat (quote)

primesc mail cum ca am primit raspuns la nush ce subiect.il deschid,dau click si scrie : " nu exista subiectul sau mesajul cerut" Exclamation
ce pana mea are...mi s'a inmplat de multe ori Mad .
pana la urma caut eu subiectul pe site si constat ca nu am primit nici un raspuns. Rolling Eyes
asa s'a intamplat si azi dimineata si sunt convinsa ca monoceros(sau alt administrator) Laughing mi'a raspuns Exclamation sau poate a sters mesaju intre timp..nu stiu Mad Laughing
Mr. Green Mr. Green Mr. Green cred ca era vorba de Pandy Exclamation Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Dum 07 27, 2008 10:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema asta sincer nu stiu la care persoane mai persista. Dar, cel putin eu am dezactivat aceasta optiune de a primi mail, deoarece imi este mult mai usor, in momentul cand intru pe site, locurile unde sunt posturi sau threaduri noi apar cu albastru (parca).
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Dum 08 03, 2008 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la mine este chiar invers cand mi-a raspuns cnv pe forum mie imi arata :nici un mesaj nou Very Happy
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mar 08 05, 2008 1:43 pm    Titlul subiectului: Re: o problema des intalnita pe site Raspunde cu citat (quote)

dragonflyyy8 a scris:
primesc mail cum ca am primit raspuns la nush ce subiect.il deschid,dau click si scrie : " nu exista subiectul sau mesajul cerut" Exclamation

E posibil ca raspunsul respectiv sa fi fost sters de catre autorul lui pana ca tu sa ajungi sa-l citesti si de asta iti apare acel mesaj. De cate ori ti s-a intamplat asta?
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 08 05, 2008 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar dupa ce am citit ultimul mesaj de aici,adica al lui diego, am primit un mail.dau click si uitati cum imi apare:

aveti o explicatie? Mr. Green
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 08 05, 2008 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iar s'a repetat.primesc mail,dau click si ma intampina acelasi mesaj :"nu exista subiectul sau mesajul cerut Neutral
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mar 08 05, 2008 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

exact ce am spus mai sus, astazi am facut un test, am raspuns la topicul tau si apoi l-am sters
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Administrativ Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.