| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| ati intampinat vreodata aceasca problema? |
| niciodata |
|
75% |
[ 6 ] |
| foarte rar |
|
0% |
[ 0 ] |
| mi s-a intamplat de cateva ori bune :| |
|
25% |
[ 2 ] |
|
| Voturi totale : 8 |
|
| Autor |
Mesaj |
dragonflyyy8 Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008 Mesaje: 382 Locatie: brasov
|
Trimis: Dum 07 27, 2008 9:23 am Titlul subiectului: o problema des intalnita pe site |
|
|
primesc mail cum ca am primit raspuns la nush ce subiect.il deschid,dau click si scrie : " nu exista subiectul sau mesajul cerut"
ce pana mea are...mi s'a inmplat de multe ori .
pana la urma caut eu subiectul pe site si constat ca nu am primit nici un raspuns.
asa s'a intamplat si azi dimineata si sunt convinsa ca monoceros(sau alt administrator) mi'a raspuns sau poate a sters mesaju intre timp..nu stiu
cred ca era vorba de Pandy  |
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 1597 Locatie: Bucuresti (Berceni)
|
Trimis: Dum 07 27, 2008 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Problema asta sincer nu stiu la care persoane mai persista. Dar, cel putin eu am dezactivat aceasta optiune de a primi mail, deoarece imi este mult mai usor, in momentul cand intru pe site, locurile unde sunt posturi sau threaduri noi apar cu albastru (parca). |
|
| Sus |
|
 |
alin Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008 Mesaje: 467
|
Trimis: Dum 08 03, 2008 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
la mine este chiar invers cand mi-a raspuns cnv pe forum mie imi arata :nici un mesaj nou  |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1192 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 08 05, 2008 1:43 pm Titlul subiectului: Re: o problema des intalnita pe site |
|
|
| dragonflyyy8 a scris: | primesc mail cum ca am primit raspuns la nush ce subiect.il deschid,dau click si scrie : " nu exista subiectul sau mesajul cerut" |
E posibil ca raspunsul respectiv sa fi fost sters de catre autorul lui pana ca tu sa ajungi sa-l citesti si de asta iti apare acel mesaj. De cate ori ti s-a intamplat asta? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 08 05, 2008 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar dupa ce am citit ultimul mesaj de aici,adica al lui diego, am primit un mail.dau click si uitati cum imi apare:
aveti o explicatie?  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 08 05, 2008 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar s'a repetat.primesc mail,dau click si ma intampina acelasi mesaj :"nu exista subiectul sau mesajul cerut  |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1192 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 08 05, 2008 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| exact ce am spus mai sus, astazi am facut un test, am raspuns la topicul tau si apoi l-am sters |
|
| Sus |
|
 |
|