Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Am gasit o broasca testoasa si nu mananca
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de uscat
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
littlemirela
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 31/05/2008

MesajTrimis: Mar 06 03, 2008 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu, n-a mancat Sad dar ma incanta cand o vad ca umbla peste tot si nimic nu pare sa o deranjeze... si atunci ma frustrez eu gandindu-ma, daca pare sa ii placa, de ce oare nu vrea sa manance? broasca mea tine cura?! Confused Very Happy mi-e teama cand vad ca nu papa nimic, ca nu cumva sa vin intr-o zi e la facultate si s-o gasesc... dead...
p.s, florin, cu placere! broasca mea de 7-10 ani, chiar daca nu vrea sa manance zice ca o saluta si-o pupa pe broscuta ta e 3 ani.. eu nu pup broscuta ta ca mi-e teama ca poate se transforma in vreun print... dar ii transmit toate cele bune, din nou
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mar 06 03, 2008 9:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o fotografie nu-i faci? sa o vedem si noi..
Sus
littlemirela
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 06 03, 2008 9:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 06 03, 2008 9:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, e foarte simpatica Wink
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Mie 06 04, 2008 5:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oao Mad nu am crezut ca e asa mare Razz
Sus
littlemirela
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 06 04, 2008 5:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e mare, frumoasa si rautacioasa (sau cu personalitate, inca nu mi-am daty seama).. ca tot nu papa nimic Sad
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mie 06 04, 2008 5:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

esti sigur(a) ca-i oferi conditii bune ... daca nu sta in conditii favorabile e logic ca nu prea are chef sa manance... mai inspirate de pe forum Exclamation
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 06 04, 2008 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum zicea si monoceros, sa-i faci un loc al ei, o cutie taiate, eventual cu niste talas, frunze uscate, acolo sa aiba mancare si un vas cu apa si de asemena ar fi buna si o lampa pt reptile. Daca ai posibilitatea, din cand in cand, sa o mai scoti afara la soare.
Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Joi 06 05, 2008 6:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si poate niste vitamine, desi cred ca se gasesc cam greu pentru testoase de uscat. Rolling Eyes
Sus
littlemirela
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 06 05, 2008 8:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

GATAAA! sunt mandra posesoare a unei broaste testoase de uscat care MANANCA! a mancat broasca mea astazi exact ca un porc! s-a plimbat si banuiesc ca i s-a facut foame.. ca a mancat salata cat pentru toate zilele de inanitie..
broasca mea mananca, ta na na na na na na ! Occasion
Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Joi 06 05, 2008 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa o stapanesti sanatoasa.Acum daca vrei sa o tii, asigura-i conditiile necesare.
Sus
littlemirela
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 06 06, 2008 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fac tot posibilul sa ii fie bine, daca e frumos afara zilele astea o sa o duc la o iarba verde... are locul ei acoperit acuma.. ne intelegem incet incet.
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Dum 06 08, 2008 8:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vezi sa nu-i dai prea mult deoarece nu-i face bine mai ales ca e atat de mare
p.s sa te bucuri de ea si sa o sapanesti sanatoasa
Sus
littlemirela
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 06 08, 2008 9:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alin a scris:
vezi sa nu-i dai prea mult deoarece nu-i face bine mai ales ca e atat de mare
p.s sa te bucuri de ea si sa o sapanesti sanatoasa

ce vrei sa zici prin "mai ales ac e atat de mare"? exsita cumva un gramaj maxim pe care ar trebui sa il consume zilnic cand e mare? nu stiu la ce te referi Embarassed
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Lun 06 09, 2008 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adica daca e mare nu trebuie sa o hranesti ca o broscuta mica(de 2-3 ori pe zi) din cate am citit trebuie sa o hranesti odata la 2-3 zile
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de uscat Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.