Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Incalzitor?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Vin 12 26, 2008 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai putea sa incerci sa pui pe incalzitor mai multe ventuze sau sa-l lipesti pe lateral astfel incat sa nu prea poata sa-l dezlipeasca (eu asa il tin)
Sus
scorpyo982
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 14/12/2008

MesajTrimis: Lun 12 29, 2008 10:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi de sfat! Oricum, astept sa-mi vina noul incalzitor de teflon, cu care nu cred ca voi mai avea treaba. Din cate am inteles, are si sistem de siguranta in cazurile in care ramane fara apa, asa ca pot bocutzele mele sa tot traga de el!
Sus
Glodeanu Natali Karina

Data inscrierii: 28/01/2010

MesajTrimis: Dum 01 31, 2010 1:59 pm    Titlul subiectului: Dupa 10 ani incalzitor Raspunde cu citat (quote)

Dupa ce am intrat pe acest forum, am realizat ca poate broscutele mele au nevoie de incalzitor. Nu au fost niciodata bolnave, de mancat mancau, doar ca a venit acuma perioada mai rece.Very Happy Toata ziua stau agatate de incaliztor, temperatura e inca intre 20-24 de grade, le las sa se mai acomodeze. Dar sunt mai fericite (excluzand faptul ca musca incalzitorul). Concluzia... daca nu aveti incaliztor, cumparati unul.
Sus
poope
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/07/2010

MesajTrimis: Vin 07 09, 2010 1:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare si daca tot e pe domeniul incalzitorului sper sa nu se supere initiatorul topicului ca intreb

Deci: de la ce forma ar fi mai bine sa iau un incalzitor de 250-300 de wati? Care este mai fiabila si mai buna ca raport calitate/pret. Stiu ca nu e foarte mare diferenta de pret intre ele dar vreau sa ma tina ceva vreme si sa isi si faca bine treaba.

Cu respect,

Mihai
Sus
necromage
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/01/2010

MesajTrimis: Sam 07 10, 2010 9:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca permite bugetul, iti recomand AquaMedic sau Eheim. Eu folosesc AquaEl, sunt multumit de el, totusi trebuie sa-l schimb, nu mai face fata de cand am un acvariu mai "mare". Eu sigur o sa-mi cumpar Eheim, de AquaMedic nu am bani...
In orice caz, parerea mea (si sa ma contrazica cei cu experienta daca nu am dreptate), este mai bine sa cumperi un incalzitor de putere mare, mai mare decat ai nevoie la capacitatea acvariului, face fata mai usor, si nu trebuie sa-l schimbi daca iti faci un acvariu mai mare.
Sus
poope
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/07/2010

MesajTrimis: Sam 07 10, 2010 9:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

clar ca il iau ala de 300 de W. Altu mai mare nu am vazut.

de JBL sau Tetra ce spuneti. Sau mai bine Eheim?
Sus
SnaGLe
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 22/05/2010

MesajTrimis: Mar 02 15, 2011 2:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze ca redeschid topicul dar ca sa nu mai deschid eu altul, vroiam sa va intreb daca pot baga incalzitorul cu totul in apa, cand l-am cumparat mi-a spus sa il bag pana la partea de sus unde reglezi temperatura dar am vazut la mai multi ca il au in apa cu totul. Ma gandesc sa nu intre curent in apa daca se fisureaza firul prin incalzitor, nu stiu. Si alta chestie, cu filtrul. Am un filtru extern nu mai stiu ce firma in fine, dar cam face urat ma picura pe creier si nu il pot tine deschis tot timpul. M-am gadnit la un model de filtru daca ma poate ajuta cineva sa il fac pe viitor cand voi lua un acvariu mai mare si definitiv (deocamdata le tin intr-un fel de lighean mare dar macar au conditiile necesare), sa bag un tub pe o parte a acvariului izolat bine sa nu se scurga apa, tubul asta sa duca la "filtru"(o cutie ceva in care sa se filtreze apa) si din acel filtru prin alt tub sa iasa apa si sa intre inapoi in acvariu pe cealalta parte facand aceasi schema cu izolarea ca la intrare, nu stiu sigur daca ati inteles, daca nu o sa va fac un desen alta tada. Oricu prin metoda asta cred ca o sa se faca un vartej in acvariu dar la unul mai mare nu cred ca se simpte asa tare. Sau o alta idee de filtru silentioasa sau alta idee de fitru pentru un terariu in natura pe timp de vara (asta nu e neaparat nevoie sa fie silentioasa). Astept idei si raspunsuri
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mar 02 15, 2011 7:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti baga incalzitorul cu totul, iar de curent, nu-ti fa griji, nu moare testoasa curentata si nici tu daca pui mana pe el (iti spun din propria experienta).
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.