Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nu mananca...
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
vlad
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 03/05/2007

MesajTrimis: Joi 12 06, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului: Nu mananca... Raspunde cu citat (quote)

Salutari!

Am o testoasa de florida de vreo 2 ani si jumatate. Cand am luat-o avea 2 ani si manca doar gammarus, acum nu mananca deloc gammarus, doar carne de vitel.

Problema este ca de 3 zile nu a mancat nimic.... Sad
Am incercat sa ii dau carne iarasi, a mancat o bucatica si atat. Dupa aceea i-am dat gammarus si nu a vrut sa manance, pufuleti nu mananca deloc... Azi i-am schimbat apa, am crezut ca va manca dar tot nu a mancat :(

Ma puteti ajuta cu ceva? pls...
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Vin 12 07, 2007 1:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai incearca si cu alte feluri de mancare ...cum ar fi inima de vita liofilizata,viermisori uscati...peste...cine stie poate o tenteaza ceva...
bafta...
Sus
Monoceros
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Vin 12 07, 2007 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Verifica temperatura apei si nu lasa sa scada sub 25 de grade!!!
Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Vin 12 07, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si sa ii dai cu Vita Kraft!

Ps: vad ca in ultimul timp toate topicurile noi sunt despre testoase care nu mai mananca, asa ca aveti mare grija cu ele, acum cand temperatura scade(afara), mai ales daca nu aveti incalzitor.
Sus
vlad
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 03/05/2007

MesajTrimis: Vin 12 07, 2007 9:52 pm    Titlul subiectului: Ok.. Raspunde cu citat (quote)

Ciudat...

Am incalzitor, merge perfect, 27 grade Celsius, azi i-am dat iarasi mancarea ei obisnuita si a mancat-o! a fost chiar infometata! nu stiu cum sa explic dar oricum merci alyenn, monoceros si florin!
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Vin 12 07, 2007 11:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cu placere ma bucur ca si-a revenit..
bafta in continuare..
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Dum 07 06, 2008 2:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de cand a gustat puiul crud altceva nu mai vrea! am tinut'o infometata vreo 2 zile dar nici o schimbare.refuza pana si inima de vita Crying or Very sad
numa pui are in cap Laughing
nici fructe nu mai mamanca.
vioaie e ca la inceput Mr. Green
tin sa mentionez ca meniul a fost mereu diversificat.
plus ca nu a mai crescut.a avut o perioada in care crestea vazand cu ochii,dar acum parca a stagnat.o am de 3 luni Smile nu tre sa ma ingrijorez nu ?
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Dum 07 06, 2008 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si ale mele au fost obsedate de fructe si le-a trecut Very Happy nu stiu cum Neutral
Sus
alin_lio
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/05/2008

MesajTrimis: Dum 07 06, 2008 7:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

salut vad ca toata lumea la broscute le da de mancare gramus sau inima de vita sau carne de pui dar de verdeturi cam nimica eu sinecr sa fiu vas sfatui sa le datzi si verdeatza deunde isi pot administra vitamine si minerale cel putin de 2 ori pe saptamana iar gramus eu as zice mai putin pt ca nu este foarte hranitor sau mai bine uitativa la gramus ce are el in cosistenta lui
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Dum 07 06, 2008 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alin_lio a scris:
salut vad ca toata lumea la broscute le da de mancare gramus sau inima de vita sau carne de pui d deunde isi pot administra vitamine si minerale cel putin de 2 ori pe saptamana iar gramus eu as zice mai putin pt ca nu este foarte hranitor sau mai bine uitativa la gramus ce are el in cosistenta lui

stim stim...s'a discutat desprea asta mult(vorbesc de verdeata)insa testoasa mea numa pui viseaza....pana si rosia o refuza Rolling Eyes
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Lun 07 07, 2008 2:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu manancaaa.....am incercat gammarus,rosie,piersica,inima de vita Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ce sa'i fac?
e vioaie,bolnava nu cred ca e
Sus
alin_lio
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/05/2008

MesajTrimis: Lun 07 07, 2008 7:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dragonflyyy8 eu nu stiu ce sa iti zic dute cu broscuta la un consult si vezi ce iti zice doctorul dar si broscutele au zile cand mananca mult altele cand manca mai putin sau unele zile cand nu manca nimica eu unul teas sfatuii sa mergi la un control ca ama auzit ca nui mult 50000 eu platesc la un consult 35 de euro iar la urgenta 60 de euro asa ca pt 50000 dute si fai un control iar daca nu mai incearca si cu alte tipuri de mancare lubenitza salata mar frunza de morcov taiate marunt marunt
si sper sa isi revina bafta sau vezi ce zic si moderatori de pe sait

ps :lubenita sau pepene rosu

Ultima modificare efectuata de catre alin_lio la Lun 07 07, 2008 8:23 pm, modificat de 1 data in total
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Lun 07 07, 2008 8:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alin_lio a scris:
dragonflyyy8 eu nu stiu ce sa iti zic dute cu broscuta la un consult si vezi ce iti zice doctorul dar si broscutele au zile cand mananca mult altele cand manca mai putin sau unele zile cand nu manca nimica eu unul teas sfatuii sa mergi la un control ca ama auzit ca nui mult 50000 eu platesc la un consult 35 de euro iar la urgenta 60 de euro asa ca pt 50000 dute si fai un control iar daca nu mai incearca si cu alte tipuri de mancare lubenitza salata mar frunza de morcov taiate marunt marunt
si sper sa isi revina bafta sau vezi ce zic si moderatori de pe sait

multumesc frumos alin,in seara asta a mancat albus de ou.o sa mai incerc si cu altceva.
dar ce e lubenita? am impresia ca e regionalism Wink
Sus
Crisa
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 03/09/2008

MesajTrimis: Joi 09 04, 2008 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing ...lubenita se zice la noi in timisoara la pepene rosu Mr. Green
Sus
Sollen

Data inscrierii: 08/09/2008

MesajTrimis: Mar 09 09, 2008 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

broscuta mea nu mananca. am luat-o de doua zile, si nici nu se atinge de mancare. deocamdata ii dau viermisori uscati, ceea ce mi s-a recomandat de la pet shop. altceva nu stiu ce as putea sa ii dau. + ca e destul de micuta
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.