Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nu mananca...
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mar 09 09, 2008 5:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

s-a mai discutat de foarte multe ori subiectul asta, foloseste butonul de Cautare in forum
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 12/08/2008

MesajTrimis: Lun 03 23, 2009 12:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Broscoiu meu a inceput sa faca figuri la mancare. Crustacei din aceia mari de seamana cu gamarus nu mai vrea, i-am luat sticks-uri pt iaz nici nu se atinge de ele. I-am luat si JBL Energil pesti uscati , nici nu se atinge de ei. Vioi este, dar nu vrea sa mai manance.Sad
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Joi 07 09, 2009 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Emo al meu nu mai mananca de 3 zile...
Pana acu 3 zile el era cel care manca si Patrik cel care nu manca, dar de 3 zile incoace de cand le-am luat acvariu mare Emo nu mai mananca, in rest e ok, nu are ochii umflati sau ceva de genu.
E normal sa faca asa sau are ceva??
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Joi 07 09, 2009 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si in seara asta, adica acu 2 min Patrik a mancat pt prima data din mana... adica ii tineam o bucata de inima de vita deasupra apei si a venit si a luat-o din mana Mr. Green
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Vin 07 10, 2009 8:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Banuiesc ca este din cauza caldurii pentru ca nici al meu nu mai serveste masa
Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Vin 07 10, 2009 9:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine, mananca, insa sta mai tot timpul pe insulita si doarme. Nu e de mirare...apa are 30 de grade Smile
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.