Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Iluminarea acvaterariilor cu testoase.
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Mie 04 28, 2010 2:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna tocmai mi-am luat un bec nou la broscute pe el scrie sun glo-exo terra si e de 100w cam ce distanta sa las fata de insulita pentru ca 35 cm se pare cam mult.... acum e la 30 cm e ok?

Ultima modificare efectuata de catre alin la Sam 01 22, 2011 3:37 pm, modificat de 1 data in total
Sus
tart
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 26/08/2007

MesajTrimis: Mie 09 01, 2010 1:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare, vroiam sa stiu daca o dioda cu UV-C este daunatoare sau are vreo folosinta la acvaterariile cu testoase. Adica am inteles ca se foloseste la sterilizare pentru ca distruge acidul nucleic din microorganisme insa daca am un filtru cu 3 tipuri de material filtrant (burete, carbon, amonia), imi distruge si bacteriile folositoare?
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Joi 09 02, 2010 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tart, la o expunere directa, lampile cu UV-C pot cauza boli ale pielii cum ar fi cancerul sau pot produce leziuni la nivelul ochilor atat in cazul animalelor cat si al oamenilor.
Sus
tart
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 26/08/2007

MesajTrimis: Joi 09 02, 2010 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun merci mult, am inteles Very Happy
Sus
cassys
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 01/10/2010

MesajTrimis: Dum 10 03, 2010 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am citit cu interes ce e scris in acest topic. Acum ce sa zic eu intentionez sa fac un terariu nou pe langa cele doua pe care le am. Acesta va avea 180/45/40. Ce ma sfatuiti apropo de iluminat. Sa pun doua neoane? sau numai unul. JBL ar fi mai aproape de buzunar sa zic asa. Am gasit acest produs dar nu stiu daca doua neoane nu ar fi prea mult
http://www.homepets.ro/solar-r.....-4816.html
Pe langa aceste neoane ar trebui si ceva ceramic incandescent pt zona de odihna in care broscutele sa se incalzeasca?
Am gasit acest produs
http://www.homepets.ro/jbl-de-.....p-559.html

Sau putem sa aplicam metoda traditionala cu neoane clasice de la electrice si un bec incandescent pozitionat la 30-35 cm fata de insula de odihna?
Sus
Dorelama
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 11/09/2009

MesajTrimis: Mie 10 06, 2010 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vanzatorii de la Hornbach recomanda lampile ceramice, acestea avand avantajul ca produc doar caldura, spre deosebire de celelalte care produc si lumina favorizand "inverzirea" de rigoare.
Sus
T97
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 13/11/2010

MesajTrimis: Vin 11 19, 2010 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am gasit si eu (in sfarsit) pe ineternet bec Repti Glo 10.0 la site-ul http://www.smartbuy.ro/ilumina.....79554.html
Sus
oaky__duuude
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 16/07/2009

MesajTrimis: Vin 11 19, 2010 5:37 pm    Titlul subiectului: Sa il aiba pe stoc Raspunde cu citat (quote)

sa il aiba pe stoc
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Sam 01 22, 2011 3:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru ReptiGlo10 (compact cred) e prea putin 35-40 cm distanta fata de insulita? Mai departe chiar nu am unde sa-l pun si sa bata direct pe insula.

Lateredit: Nu mai conteaza.
Sus
qaz
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 10/03/2011

MesajTrimis: Mie 05 11, 2011 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am gasit in petshop-uri lampa T8 sa functioneze cu un singur neon, daca as cumpara o lampa cu doua neoane ce neon as putea pune in combinatie cu un repti glo5 20w?
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Mie 05 11, 2011 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti pune un neon normal. Daca se aprind individual neoanele, poti pune unul de noapte, Night Glo.
Sus
odysseus1986
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/07/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 2:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare

vreau sa asigur si eu destula lumina cu ajutorul unui neon simplu (binenteles doar pentru lumina) si sa cumpar si o lampa Repti-glo 5.0 14W dar aici in Satu Mare nu gasesc. Defapt in Pet Shop-uri se uita la mine k la un ciudat cand vorbesc de lampi UV pentru testoase.De parca as vorbi o limba straina.In fine...

As avea nevoie de ajutorul vostru. Sa-mi popuneti un shop online de unde as putea sa cumpar o lampa Repti-glo 5.0 dar sa nu fie nici f scumpa.

Va multumesc aticipat.
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 3:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie Reptiglo 5.0 de 26W. Eu numai aici am reusit sa gasesc bec: [url]http://shop.magicaquarium.ro/products.php?product=Bec-Hagen-Exo-Terra-Repti-Glo-5.0-{47}-26-W[/url]

Neoane am mai vazut prin pet-shopuri mai mari. In Sibiu in mall spre exemplu au. La fel si prin mallurile din Bucuresti.
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mi-am luat de pe eBay...si chiar a ajuns intreg Razz
Sus
odysseus1986
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/07/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 5:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De pe ebay e mai problematic cu siguranta transportului. Nu intotdeauna ajunge coletul intreg la destinatie.

Pe magicaquarium sunt chestii chiar faine dar eu as avea nevoie de un neon UV cu o lungime de 38 cm (adic de aprox 13-14W).
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare
Pagina 7 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.