Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Montaj sistem de iluminare din tuburi florescente
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Monoceros
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Joi 09 10, 2009 10:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, o parte din radiatiile UV se propaga si prin apa.
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Sam 09 12, 2009 9:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Monoceros a scris:
Da, o parte din radiatiile UV se propaga si prin apa.

e bine atunci... ca Emo al meu e atat de emo incat sta doar in apa.. nu vrea sa se urce deloc pe insula
Sus
Nossida
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/11/2009

MesajTrimis: Vin 11 06, 2009 10:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca imi iau un Repti glo 5.0, pot sa-l bag direct in priza? Si se gaseste si la Animax de pe str. Turda din Bucuresti? Nu prea ma pricep la electrice. Mi-e greu sa instalez si-un bec.
Sus
Xheil
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/11/2009

MesajTrimis: Vin 11 06, 2009 1:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri cand am fost eu n-am vazut repti glo 5.0, dar poate nu mai aveau marfa.
Sus
Xheil
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/11/2009

MesajTrimis: Vin 11 06, 2009 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pepika nu mai are becuri repti glo de vreo 2 luni sau cel putin asa mi-a spus astazi tipa care m-a sunat sa imi confirme comanda.

avetii idee ce poate fi folosit ca substitut(tot bec)?
Sus
petroschi
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 22/10/2009

MesajTrimis: Mie 11 18, 2009 1:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am o intrebare am neon de 15w si nu gasesc balast pentru el nicaeri dar mi-a venit o idee daca iau balastu de la un bec economic de 15 w e bun se poate utiliza ?
Sus
davidk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 11/06/2009

MesajTrimis: Mie 11 18, 2009 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poti folosi cu mare succes un balast de 18W. Nu se va arde, si nici nu va scurta durata de viata a lampii. De fapt, un balast magnetic (drossel) va functiona mai bine decat un balast recuperat de la un bec economic ieftin, ultimul putand scurta mult durata de viata a lampii.
Sus
Orvo
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 22/07/2009

MesajTrimis: Joi 11 19, 2009 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mi-am comandat 3 drossere de 30W de la Fausto si in 2 zile le-am primit.

Vad ca au si de 15W:

DROSSER (BALAST) ELECTRONIC 1 X 15W
Producator: Vito-Light
In stoc: da
Subcategoria: Drossere
Pret: 9.00 RON
NOTA: Pretul produsului include T.V.A.

LINK AICI.

Bafta !
Sus
poope
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/07/2010

MesajTrimis: Lun 07 12, 2010 5:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

salutare salutare.

ce spuneti de un reptiglo 10.0 pentru broastele mele? e prea tare? Eu mi-am luat un reptiglo 2.0 de la magasin si nu stiam ce iau pana ce am citit aici defapt cum sta treaba cu UV. acuma vreau sa il schimb si nu au numa de 10.0 de 26 de W sau de 13 W.

O parere ceva?

merita iluminare cu neon tip bec sau sa ma bag si eu pe neoane din alea lungi si sa fac o instalatie cum este prezentata in acest topic?
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Lun 07 12, 2010 7:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru testoase este recomandat 5.0, datorita raportului mediu dintre razele UV. Acuma in functie de tine, daca ai spatiu poti pune neon, daca vrei ceva usurel poti lua becul
Sus
poope
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 12, 2010 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma bag pe 5.0. Dar de cezici ca daca vreau ceva usurel sa iau bec daca am spatiu sa iau neon? e vreo diferenta? in sensu ca neonul distribuie lumina pe o suprafatza mai mare, dar in afara de asta?
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mar 07 13, 2010 7:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inafara de asta nu, neonul, cum ai zis si tu, distribuie lumina pe o suprafata mai mare, in timp ce becul o distribuie pe o suprafata mica, de aceea este pus doar deasupra insulitei
Sus
poope
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 07 13, 2010 7:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai eu ma gandeam sa fac o insulita unde sa stea broastele si ma gandeam numai acolo sa dau lumina plus caldura, iar in rest sa fie doar apa. atat. Si atunci oare nu ma complic cu neon pentru ca pentru incalzire nu este decat neon de tip bec si nu din ala lung. si atunci pun acolo un neon, o veioza si asa???
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.