| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
marius-arad Testos juvenil

Data inscrierii: 29/01/2007 Mesaje: 21 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 06 22, 2007 8:06 am Titlul subiectului: |
|
|
nu e un catelus?stiu si eu asta.ca totusi o am de 2 ani.iar in studentie am mai avut broscuta de florida.si totusi nu sunt chiar un copli
prin a te juca cu ea inseamna a o scoate din cand in cand din acvariu si a-i da drumul prin casa si a vorbi cu ea.nu neaparat sa o tii in mana si sa o scarpini pe burta
iar saptamanal sau maxim la 2 saptam merge la casa de la tara unde are spatiu destul de umblat
mersi de sfaturi dar cred ca ma descurc
fara suparare |
|
| Sus |
|
 |
gabosbaro Testos juvenil

Data inscrierii: 02/02/2007 Mesaje: 69 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 26, 2009 1:06 pm Titlul subiectului: Salut |
|
|
| salut...am gasit si eu ieri o broscuta europeana de apa...iam amenajat acvariul..si toate cele...In schimb are partea de jos a carapacei crapata.Eu am vazut-o ca sta numai la suprafata dar acum am realizat ca aceasta este cauza problemei.Am fost mai devreme la veterinarul din zona si mia spus ca din cate stie nu prea se mai poate repara carapacea...e adevarat?pentru ca acest lucru ii afecteaza traiul...mai spus sa incerc cu calciu..cu vitamine si cu multa lumina..eu am pus in practica aceste lucruri dar vreau sfatul si parerea voastra.Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Monoceros Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 964 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 26, 2009 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Testoasele ca orice reptile au o putere de regenerare foarte mare.
Daca ii oferi un mediu prielnic trebuie sa isi refaca carapacea.
Asigura-i un acavaterariu cu apa la temperaturi de aprox. 25 de grade, cu insula, deasupra careia sa asezi un bec (cu filament) de 60W pentru a mentine temperatura pe insulita intre 25-30 de grade. E important sa stea mai mult pe uscat, ca astfel se cicatrizeaza mai repede ranile. Ar fi foarte bine daca ai putea sa ii montezi si o lampa UV.
Am inteles ca e de putin timp la tine si probabil inca sufera de sindromul de adaptare, dar totusi, te rog sa ne spui daca mananca... pentru ca asta e foarte important! |
|
| Sus |
|
 |
gabosbaro Testos juvenil

Data inscrierii: 02/02/2007 Mesaje: 69 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 26, 2009 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de mancat mananca,chiar foarte bine. |
|
| Sus |
|
 |
Monoceros Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 964 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 26, 2009 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta inseamna ca organele interne nu au fost afectate si are sanse mari de refacere.  |
|
| Sus |
|
 |
|