Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nume pentru broscute?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Pentru incepatori
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
vlad
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 03/05/2007

MesajTrimis: Vin 05 04, 2007 9:17 am    Titlul subiectului: Nume pentru broscute? Raspunde cu citat (quote)

Salut! am primit o broscuta de florida cu tampla rosie, dar nu stiu ce nume sa ii dau! M-am gandit la Dodo, Matilda, Fiona, dar nu sunt frumoase, va rog postati aici numele broscutelor voastre!
Sus
adrian25
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/01/2007

MesajTrimis: Vin 05 04, 2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Re: Nume pentru broscute? Raspunde cu citat (quote)

MAX si DINO
Sus
vlad
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 05 04, 2007 9:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am zis ca e femela, una singura! ORICUM NU UITA SA ITI POSTEZI NUMELE BROSCUTEI TALE! Exclamation Exclamation Rolling Eyes Exclamation Exclamation Razz Exclamation Exclamation Very Happy Idea Exclamation
Sus
adrian25
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/01/2007

MesajTrimis: Vin 05 04, 2007 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

max si dino sunt broscutele mele, si ale mele sunt femele , dar cand am aflat asta aveau deja nume si nu le-am mai botezat
Sus
vlad
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 05 04, 2007 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fiona ii ramane numele! cred ca mai cumpar un Shrek... Very Happy Very Happy Very Happy Rolling Eyes Wink Very Happy Exclamation Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Monoceros
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Sam 05 05, 2007 12:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[vlad] Exclamation Avertisment Exclamation

Ai incalcat art. 2.5 din regulament.
Citeste regulamentul !!!

Ultima modificare efectuata de catre Monoceros la Lun 05 14, 2007 11:09 pm, modificat de 1 data in total
Sus
dandan
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 13/05/2007

MesajTrimis: Lun 05 14, 2007 7:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe una dintre broscutzele mele o cheama ema si pe cealalta mihutz Very Happy
Sus
emptiness

Data inscrierii: 26/05/2007

MesajTrimis: Lun 05 28, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

broscuta mea este un mascul si i-am dat numele Rafael Very Happy
Sus
LAURA
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/04/2007

MesajTrimis: Lun 05 28, 2007 1:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

broscuta mea inca e mica si nu stiu ce este, dar am numit-o Rocky, pt ca ii place sa mute pietricelele din acvariu si escaladeaza tot ce prinde
emptiness, broscuta ta pare mica, de unde sti ce este?
Sus
vlad
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 05 30, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu e mica... are vreo 15 cm - 2 ani - o cheama Fiona iar pe cealalta Matilda
Sus
emptiness

Data inscrierii: 26/05/2007

MesajTrimis: Joi 05 31, 2007 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LAURA a scris:
broscuta mea inca e mica si nu stiu ce este, dar am numit-o Rocky, pt ca ii place sa mute pietricelele din acvariu si escaladeaza tot ce prinde
emptiness, broscuta ta pare mica, de unde sti ce este?

da, stiu ca e prea mica sa zic ce sex are, nu stiu cat timp are, eu o am de 3 luni, doar ca mi-ar placea sa fie mascul pentru ca imi place numele Rafael Very Happy
Sus
Snickers
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 10/08/2007

MesajTrimis: Mie 08 15, 2007 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gizmo si Enigma sunt broscutele mele. Cool
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Joi 08 16, 2007 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe a mea o botezasem Bubu dar nu mai este printre noi Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
honey_antonia
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/07/2008

MesajTrimis: Vin 07 11, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am trei dar nu stiu sexul fiecareia:frunzulita e cea mai mica,salatica e medie,verzisor e cea mai mare si ma musca Crying or Very sad frunzulita ma lasa sa o mangai pe cap si la barbita Very Happy
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Vin 07 11, 2008 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

patratel\patratica are abia 3 luni si ceva Mr. Green
sau broschi Mr. Green
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Pentru incepatori Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.