Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Prea mult
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
markos
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 21/10/2011

MesajTrimis: Vin 01 20, 2012 8:25 pm    Titlul subiectului: Prea mult Raspunde cu citat (quote)

Salutare dragi colegi de mult nu am mai dat un semn de viata as vrea sa va spun daca e bine ca broscuta mea testoasa sa steie 3 ore pe insula mie mi se pare cam mult astept pareri
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Vin 01 20, 2012 11:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sta cat vrea. De ce sa fie prea mult? Eu am o testoasa careia ii place sa doarma seara pe insula. Iar vara, testoasele stau ore in sir si motaie la soare pe cate o piatra, mai ales dupa o masa copioasa, ca sa digere in liniste.
Sus
tutos_claudia
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 26/12/2011

MesajTrimis: Dum 01 22, 2012 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noaptea ii opresti lumina? Si doarme si fara becul aprins pe insula?
Sus
jezz
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 14/10/2011

MesajTrimis: Dum 01 22, 2012 12:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tutos_claudia, probabil ca da pt ca nu se simte amenintata de nimic doarme pe insula Razz
Sus
markos
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 01 22, 2012 3:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu doarme pe insula sta numai pe la 11 jumate pana la 2 pentru ca doarme sub insula Smile
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Dum 01 22, 2012 11:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Una din testoasele mele care nu am pus-o la hibernat doarme pe insula seara, iar dimineata se arunca inapoi in apa. Acuma, ce-i drept, cum s-a mai racit vremea si e mai rece si in casa, prefera sa stea mai mult in apa mai calda decat temperatura camerei.

Seara normal ca ii sting lampa. Becul UV oricum nu sta aprins mai mult de 5-6 ore pe zi.
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Lun 01 23, 2012 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va invidiez pe voi, cei care spuneti ca va stau testoasele mult si bine pe insula. Testosul meu, cu toate ca il am de cativa ani, e in continuare "speriat de bombe". Rar urca pe insula, cel mai in siguranta se simte in apa. Daca cumva il vad pe insula, asta dureaza cam juma' de secunda, ca intotdeauna el ma observa pe mine primul si imediat plonjeaza in apa. Ma intreb de ce se teme de oameni in halu' asta. De fiecare data cand pun mana pe el trebuie sa am mare grija la degete, ca musca naprasnic si sâsâie. Very Happy
Sus
markos
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 01 23, 2012 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Serios asa putin sta oare de ce e speriata.Are o distanata mare de apa sau de ce se teme dar urca des pe insula daca sta asa putin. Si in primul rand de ce te musca ca te cunoaste de mult ca mie nu mi se intampla asa ceva broscuta mea cand e pe insula ma lasa so mangai eu cred ca ii place sa nu se arunca in apa fiecare broscuta testoasa are comportamentul lui.
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Lun 01 23, 2012 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Markos, incearca sa mai pui si niste semne de punctuatie ca nu mai intelegem nimic din sirul de idei.

Oricum, nu toate testoasele mele sunt la fel de "curajoase"; unele stau mai linistite pe insula/uscat/pietre, altele sar imediat in apa cum vad pe cineva. Conteaza si cat de brusc ma apropii de ele, sau daca am in mana o farfurie cu carne si peste Wink
Sus
jezz
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 14/10/2011

MesajTrimis: Lun 01 23, 2012 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

takawachinchila, probabil ai un testos sasait Razz si ale mele fac la fel, cum aude usa sau cum o vede, pac, in apa:))si la fel de tare musca
Sus
markos
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 01 23, 2012 7:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare de ce se teme asa ca nu ar trebui sa se teama chiar asa tare si oare numai pe tine te musca.
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Mar 01 24, 2012 8:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt singurul care se incumeta sa bage mana in acvariu... o singura data l-am lasat sa ma capseze, de curiozitate, sa vad cat de tare strange...
L-am lasat sa ma muste de lateralul palmei, mai "la vale" de degetul mic... credeam ca nu e cine stie ce... Proasta miscare! Shocked Are o muscatura puternica, timp de cateva secunde fluturam mana fara sa ma controlez iar testosul se legana in aer fara sa dea drumul. A fost destul de comica faza. Concluzia: testoasa nu are dinti, ca nu are nevoie, la ce "foarfeca" are in dotare Very Happy M-am uitat apoi la locul muscaturii si vazand semnul lasat, m-am gandit "V from Vendetta!" aplicand apoi regula de trei simpla, mi-am dat seama ca trebuie sa fiu atent si cu femela pe care o aveam atunci, animal cu un gabarit de doua ori mai mare.
Cat despre starea lui de spirit (a lui Nosferatu, testosul), pot spune ca a fost un agitat dintotdeauna. Daca il scot prin camera sa faca miscare sta intr-un loc cateva secunde, dupa care o ia la fuga spre primul colt intunecat, sub pat, dupa dulap, dupa frigider si de fiecare data trebuie sa urnesc din loc cate ceva ca sa il recuperez. Odata s-a indesat intr-un covor rulat si a ramas acolo blocat, alta data s-a catarat pana a ajuns in lada de sub canapea si l-am cautat o zi intreaga... Banuiesc ca nu sunt singurul posesor de testos panicat, nu? Smile
Sus
markos
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 01 24, 2012 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cate intamplari ai facut tu cu broscuta ta testoasa cred ca vati distrat de cinste si cred ca musca rau dar fiecare broscuta are comportamentul lui si mie mi sa intamplat multe aventuri cu broscuta mea testoasa oaki sa vezi odata can am puso sa se miste se uita la televizor dar numai programul ala o vrut sa se uite
Sus
markos
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 01 27, 2012 11:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va rog sa ma ajutati ca de un timp broscuta mea testoasa Oaki se scarpina la ochi cand este pe insula si sper sa nu fie o problema nu mai mi sa intamplat asa cevacu ea.
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Vin 01 27, 2012 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca o face des si pare ochiul umflat si rosu, poate fi vorba de o conjunctivita. Ai putea sa pui si niste poze cu ochiul.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.