Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
DAU TESTOASE
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 23/05/2011

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 9:02 pm    Titlul subiectului: DAU TESTOASE Raspunde cu citat (quote)

Salut,dau 2 testoase,fata baiat,de 1 an,pe nume Jumpy si Grumpy
Amandoua sunt frumoase,mancacioase.Nu pot pune poze,momentan.
sunt din Orasul Moreni,judetul Dambovita
Dau si incalzitor si acvariu,dar vreau sa se ia un acvariu mai mare,sa se aiba grija de ele.Testoasele sunt de Florida,pentru mai multe,postati aici,si vom vorbi la telefon daca doriti.NUMAI AM TIMP,IMI PARE RAU,eu le iubesc,de aceea le dau,pentru ceva mai bun.ASTEPT DORITORI.
Sus
Coddytzza
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 20/03/2011

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 9:57 pm    Titlul subiectului: Salut Raspunde cu citat (quote)

Salut dai si incalzitorul separat? sau il trimiti prin posta?
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 8:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca dau testoasele,iti voi da incalzitorul separat,daca vrea,cine le ia..
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 9:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce le dai?

Sunt pui sau sunt mature?
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La 1 an deja sunt maricele...
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numai am timp de ele,am altceva pe cap,si imi pare rau,decat sa nu le acord atentie,sa nu ma ocup de ele le dau,au 1 AN,sa zicem,ca sunt maricele:d,au pofta de mancare,de viata..de aceea vreau sa le dau.
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 26/07/2011

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 12:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca se rezolva drumul pana la Corabia, jud. Olt le-as lua cu mare drag. de mult ,,hoinaresc'' pe acest forum in cautarea unor broscute. as fi bucuroasa daca mi le-ai da mie weee
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 2:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga Ane,poate as putea,dar..nu pot sa le dau asa,vreau sa stiu,ca o sa ai timp de ele,+ bani,pentru acvariu si etc..Un numar de telefon,si varsta?PS:Vorbeste cu parintii tai.
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uite poti citi in acest topic o parte din informatiile pe care vrei sa le afli: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=2655 citeste aici
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 9:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai bun,dar ai bani de ce,cer ele?Ai bani de acvariu?De filtru?
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Sam 08 27, 2011 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu o sa le iau deoarece noua lor casa o sa le fie iazul. o sa se simta in libertate chiar daca nu sunt. si, le dai neaparat pe amandoua? imi poti da masculul doar?(desigur daca te hotarasti ca o sa imi donezi mie vreo broscuta inafara de acvariu, filtru, incalzitor)...... va primi toata atentia care i se cuvine, mancare asigurata si conditii bune de trai.
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Sam 08 27, 2011 2:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da pot sa-ti dau masculul,am o intrebare,iarna ce faci cu el?:-?Stiam ca iti trebuiesc mai multe pentru un iaz..Acum ramane sa vorbim la telefon,lucruri mai importante,da-mi un pm cu numarul tau ,si id de mess.MERSI
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Sam 08 27, 2011 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iarna il voi pune sa hiberneze intr-un lighean cu apa in pivnita in care sunt cam 2-10*C.
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Sam 08 27, 2011 3:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa-mi id tau de messenger.Vorbim acolo,ce e important.
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Sam 08 27, 2011 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andreea.claudia22@yahoo.com , nu stiu de ce nu-mi mai trimite pm-urile.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.