| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
laviniaa2011
Data inscrierii: 07/08/2011 Mesaje: 1
|
|
| Sus |
|
 |
deea_jessyca Testos juvenil

Data inscrierii: 30/06/2011 Mesaje: 49
|
Trimis: Mie 08 17, 2011 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se poate sa nu-i placa. Poti sa incerci cu carnita cruda, taiata marunt. Eu am 3 testoase, si carnita cruda le place cel mai mult. Poti sa incerci sa-i cumperi si inima de vita. Nici ale mele nu mananca orice. |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011 Mesaje: 954 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Joi 08 25, 2011 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| Incearca cu carne cruda de vita, pasare, peste, gammarus, rame etc. (mai gasesti pe forum ce le mai poti da de mancare). Trebuie diversificata mancarea oricum si e normal sa nu le placa orice, asa cum a spus si deea. Sunt ca si tine si ca si mine pretentioase, nu mananca orice, in functie de personalitatea si preferintele fiecareia. |
|
| Sus |
|
 |
Radus Testos juvenil

Data inscrierii: 28/09/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi 09 29, 2011 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare
Pe Oacki il am de aprox un an (presupun ca este baietel o sa revin cu poze, pentru clarificarea situatiei ), de 7-8 zile nu mai mananca apropae deloc, inainte manca orice: pestisori uscati , inima de vita, carne cruda iar la gammarus cand vedea tubul inebunea, asa face si acum numai ca dupa ce il ia pe primul gata ii trece pleaca la plimbare.
A mai fost bolnav prin februarie, la cabinet doctorul a sunat un prieten si apoi l-a intepat in doua zile si-a revenit, dar acum este vioi totul pare in regula doar ca nu-i place nimic din ce ii dau.
Este bolnav sau ce sa ii mai dau de mancare?
MS |
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 1624 Locatie: Bucuresti (Berceni)
|
Trimis: Joi 09 29, 2011 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se pot da cateva detalii despre conditiile in care ti broasca? |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Vin 09 30, 2011 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si ce specie este testoasa |
|
| Sus |
|
 |
Radus Testos juvenil

|
Trimis: Sam 10 01, 2011 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
O poza cu infractoru http://imageshack.us/photo/my-.....8610e.jpg/
Este o testoasa cu burta galbena, are aproximativ 14CM, il am de la 3CM acum 1 an
Acvariu +110L doar 60-70 cu apa, temperatua +26C(incalzitor), filtru intern atat s-a putut , schimb apa partial la 3-4 zile si dupa o luna definitiv, lumina Neon Exo Terra Repti Glo 5.0
doar primele zile a stat in plasticul ala cu insula si palmier in mijloc =)), ca majoritatea intai am luat si apoi am studiat |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Dum 10 02, 2011 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca cu carne cruda de vita, peste, rame sau viermisori tubifex. O sa o incite mai mult decat uscaciunile din pet-shop. Ai spus ca totusi mai mananca cate ceva. Se poate sa fie si din cauza perioadei de hiebrnare care se apropie. In general, testoasele, chiar daca sunt tinute in casa, sunt mai letargice in perioada aceasta.
Tine-ne la curent daca a functionat cu carnea sau ramele. Se mai schimba si gusturile testoaselor pe parcursul vietii. |
|
| Sus |
|
 |
Radus Testos juvenil

|
Trimis: Dum 10 16, 2011 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Cu rama a fost chiar caragioasa, de cate ori o atingea cu nasucul fugea de manca pamantul, am lasat-o acolo dar nimic. Cu viermisori nu cred ca o sa pot eu
Carne nu vrea de nici un fel, de fapt tot ce ii placea inainte acum nici nu gusta, am gasit tot niste uscaturi (larve) de la pet care ii plac momentan sper sa-i treaca mofturile |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Dum 10 16, 2011 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu o lasa sa manance numai dintr-un fel. Combina-le. Cand dai larvele alea, ma gandesc ca sunt Gammarus, incearca si cu Gammarus crud (il gasesti la conserva in pet shop) sau greieri (tot la conserva se gasesc), carne etc. Asa macar ii dai de inteles ca ce vine cu mancarea obisnuita e la randul ei mancare. E mai greu pana gusta. Cu pestele cum e? |
|
| Sus |
|
 |
TheBug Testos juvenil

Data inscrierii: 18/07/2011 Mesaje: 29 Locatie: Romania
|
Trimis: Lun 10 17, 2011 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Si piciul meu are acelasi comportament. Face nazuri si manaca destul de putin. Pestele ii place si ar manca non-stop. La fel si cu carnea de pui Am observat ca ii place mult albusul de ou fiert. E ok sa-i dau? Din cate stiu e hranitor si usor de digerat. |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Lun 10 17, 2011 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Galbenusul de ou stiu ca merge amestecat cu carnea (de vita spre exemplu). Presupun ca merge si albusul, dar trebuie dat cu masura pentru ca contine foarte multe proteine. |
|
| Sus |
|
 |
TheBug Testos juvenil

|
Trimis: Lun 10 17, 2011 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi Sheppard! Cum pot face, mai exact, combinatia intre galbenus si carnea de vita? Mersi anticipat  |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Lun 10 17, 2011 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dupa ce ai fiert tare oul, iei galbenusul si il framanti printre bucatile de carne - le acoperi practic cu galbenusul. |
|
| Sus |
|
 |
TheBug Testos juvenil

|
Trimis: Mar 10 18, 2011 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc inca o data Sheppard! E o idee buna Asa poate il ademenesc mai usor pe micul gurmand  |
|
| Sus |
|
 |
|