Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Doneaza cineva un pui de trachemys scripta elegans
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 09/07/2011

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 7:03 pm    Titlul subiectului: Doneaza cineva un pui de trachemys scripta elegans Raspunde cu citat (quote)

As dori sa adopt un pui proaspat iesit din ou de testoasa deflorida ....Mai am o tss si am auzt ca au medi de viata similare.Nu am gasit prin pet sopuri decat tss si imi dores mult o testoasa de florida .A da as mai dori sa cumpar o insula dinacea plutitoare ce se lipeste de pereti acvariului.
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 8:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Insulita gasesti in pet-shop sau pe net: http://shop.magicaquarium.ro/p.....tle-Dock-L
Sau poti face una acasa sau la comanda. Depinde de recipient, materiale, loc etc.

Mai urmareste forumul, ca totdeauna sunt care doneaza testoase. Sau incearca pe okazii.ro. Am vazut cateva anunturi acolo cu TSE.
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 8:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oau e cam scumpa ...de asta am dat pe forum poate dadea cineva mai ieftina fii second hand stii gruphug
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 8:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi spui plz cum pot sa fac acasa una???
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai depinde. Daca ai acvariu de sticla, ar fi mai practic sa dai la taiat o placa de sticla mai groasa care sa o lipesti cu silicon de pereti, pe toata latimea acvariului. Sau iei o placa de PVC si o tai acasa ca nu e greu. Si tot asa lipita cu silicon. Si pe placa aceea poti face niste margini mai inalte cu spuma poliuretanica, sau profile, sau mai stiu eu ce mai poti lipi. Si poti pune acolo nisip si pamant si planta ceva.
Rampa tot din sticla sau PVC si lipita cu silicon de o margine.

Eu am facut o insulita din PVC asa. Rampa am prins-o cu o balama de platforma si am pus iarba artificiala pe ea sa nu alunece testoasele cand se catara pe rampa.
Am pus o margine pe platforma dintr-o masca de cablu cu banda adeziva proprie si am pus pamant, o feriga in ghiveci mic, iar acuma cresc cateva fire de iarba si o mica buruiana. Toata insulita m-a costat in jur de 30-40ron (adica materialele: mocheta cu iarba artificiala, 2 placi de PVC de 50x25cm pentru platforma si rampa, masca de cablu; silicon si balama aveam acasa)

Eventual, data viitoare cand schimb apa la testoasele mici, fac o poza la platforma si o postez. Imaginatie trebuie.

Uite si aici cum a fost facut un acvariu - la ceva de genul ma refer: http://www.testoase.com/topic2589.html
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 9:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asa am si eu doar ca mai mic
si vreau sa mut testoasa intrun acvariu mai mare si mam gandit sa cumpar dar cred ca mai convenabil ies asa .eu mam gandit sa fac platforma din ampora si pe sa fac un fel de scara tot din ampora pe care sa lipesc pietricele mici ca sa se poata prinda si sa se catera .Pe platforma aia sa pun nisip sau pietre dac mam gadit sa pun pamant si sa semam grau si ca creasca un pic si sal tai sa fie scurt.O poza ar fi super
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Vin 07 22, 2011 11:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ampora e polistiren expandat nu? Atunci categoric sa nu il folosesti. Cum il vor tot zgaria testoasele, se vor desprinde bucati din el; au mai fost pe forum care au folosit acest material si au inceput sa roada testoasele din el. Face multa mizerie si mai e si toxic. Nu recomand. PVC e cel mai ieftin si simplu. Si nici nu se sparge sa lase cioburi daca se intampla ceva. Daca crapa, il inlocuiesti repede. Desi, e destul de rezistent si flexibil.
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Sam 07 23, 2011 7:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ms mul..ma duc sami cumpar pvc..astept poza mar ajujta mult
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Sam 07 23, 2011 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite aici am niste poze mai vechi de la acvaterariu si se vede si platforma: http://www.testoase.com/viewto.....p;start=30

O sa fac numai la platforma in cateva zile cand schimb apa.
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/04/2011

MesajTrimis: Sam 07 23, 2011 5:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

testoasa98, ce acvariu ai?
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Sam 07 23, 2011 10:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai am un acvariu mare cam de 40-50 pentru testoasele mici au i gramada de loc filtru incalzitor ,,,,si in care vreu sa fac o platforma din pvc .de ce?
Question
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 07 24, 2011 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am scris aici cum se calculeaza daca testoaselor le ajunge spatiul pe care il au. Eu spun sa te uiti si sa faci un calcul, sa vezi pana la ce dimensiune ii ajunge testoasei tale acvariul pe care il ai, apoi gandeste-te de cat spatiu au nevoie doua testoase. Daca nu te descurci, da-mi exact dimensiunile acvariului si iti fac eu calculele, sau intreaba-ma ce nu intelegi.
Iti recomand sa faci asta ca sa vezi pentru cat timp acvariul impreuna cu tot echipamenul va asigura conditii de viata prielnice pentru testoasa ta si apoi sa vezi daca iti permiti sa mai cresti o testoasa, avand in vedere ca vor trebui schimbate si acvariul, si incalzitorul, si filtrul mai repede.
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 07 24, 2011 7:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

42lungime.22latime,33 in altime
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 07 24, 2011 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am corectat celalalt post, gresisem ceva.
testoasa98, acvariul tau este ok pentru o testoasa de maxim 9.24cm (lungimea carapacei). Sau doua de 4.62cm.
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 25, 2011 8:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ms mult pt raspuns
acm testoasa mea are 7 cm .si mai vreau una de florida proaspat iesita din ou cry dar nu gasesc nici unde
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.