| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
ingerella-miha Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011 Mesaje: 99 Locatie: Bacau
|
Trimis: Vin 08 26, 2011 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| O sa le manance pe lumea cealalalta pe broscutele alea, ca sunt zgarciti. Eu inteleg ca or fi saraci da' chiar sa omori animalutele nevinovate pentru carlige de pescuit e prea de tot. Sper sa se faca Politia Animalelor si la noi in tara. Nush dc ma mir. In tara asta nu este lege nici pentru oameni, dar pentru animale?.......... |
|
| Sus |
|
 |
konter Testos juvenil

Data inscrierii: 23/07/2011 Mesaje: 56
|
Trimis: Sam 09 10, 2011 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Unii omoara testoasele doar sa le faca scrumiere!!!!Pentru un moft mor niste vietati,nu stiu cum pot face asta unii oameni.Altii le iau si dupa vreo 4 zile ajung la gunoi....Intelectuali,n-am ce zice!
Altii le omoara doar ca sa nu faca asa cum vor ele,adica sa le elibereze!
Lumea asta face ce vrea crezand ca daca e democratie nu e nicio lege!!!!
ASTIA AM AJUNS!DACA NU FACEM CEVA CURAND NU MAI ARE NICIO SANSA TARA ASTA.SUNTEM ASA CA N-ARE PIC DE EDUCATIE POPORUL!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011 Mesaje: 954 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Sam 09 10, 2011 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ai pus punctul pe i : EDUCATIE. Pai uita-te la statistici: 60% (aproximativ) nu si-au luat BAC-ul in vara. Deci bolovanii astia vor determina viitorul tau; sunt majoritari si au aceleasi drepturi ca si tine. Eu as baga lege: cine nu are BAC-ul (ca nu degeaba ii zice examen de maturitate) nu are drept de vot! Si as mai face un retrovirus care sa atace pe toata lumea cu un IQ mai mic de 90, dar asta e alta poveste... |
|
| Sus |
|
 |
vic Testos activ

Data inscrierii: 28/05/2009 Mesaje: 168 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 09 10, 2011 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acei 40% cu bac luat nu sunt neaparat viitori oameni, si chiar daca ar fi, nu au ce face in tara asta- si peste ceva timp, nici in alta.
Aia cu dreptul de vot al idiotului a propus-o odata Vosganian, dar a fost subiect de haz, si in cel mai bun caz de revolta "sincera" fata de o asa discriminare...
Retrovirusul tau nu ar rezolva nimic: multi oameni naivi-prostuti pot fi corecti, si multi din smecherii care ne-au transformat tara intr-o mlastina infecta vor fi suficient de isteti ca sa scape neatinsi...
Solutia este... dar cine a zis ca exista solutie?? Mai bine zis... urmarea va fi prabusirea civilizatiei, pierderea tuturor stiintelor si intoarcerea la bestialitate, cu varianta posibila ca omenirea sa o ia de la cap, pastrand acele valori care se vor sedimenta dupa trecerea dementei (in care nici canibalismul nu este exclus).
Si tot asa, in cicluri, fiecare cu distrugerea aferenta, pana cand biodiversitatea capatata dupa 5 miliarde de ani va fi redusa la muste, sobolani, vrabii, cateva buruieni si ceva alge.
Cica daca uiti trecutul il vei repeta... dar si vorba asta va fi uitata, si nascocita din nou cand va fi iar prea tarziu...
Si tot asa... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 09 10, 2011 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca cea mai importanta educatie nu se refera la cate exercitii ai rezolvat la matematica sau cate carti ai citit, ci la cum te porti cu semenii tai si cu natura. Ar trebui sa fie educati copii de mici sa aiba bun simt. Doar atat... BUN SIMT.
P.S.: Ar trebui sa colaborati la un film.  |
|
| Sus |
|
 |
konter Testos juvenil

|
Trimis: Sam 09 10, 2011 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu conteaza f mult educatia de la scoala,cea vitala e a parintilor!!!!nu zic ca cea de la scoala nu e da in alt context.Daca parintele tau e un dobitoc fara mila,asa esti si tu.In 99.9999999999999999999999999999.99999999999999
la suta dintre cazuri. |
|
| Sus |
|
 |
konter Testos juvenil

|
Trimis: Sam 09 10, 2011 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropo cu filmu,nu facem ca spargem audientle si ne dau toti in judecata.Daca vrei sa-i mai vezi pe Brad Pitt,Nicholas Cage,Jennifer Lopez,
Nicole Kidman zic sa nu. :D :D :D :D |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 09 10, 2011 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita.
Sper ca generatiile care sunt dezgustate de cele amintite mai sus de voi sa isi creasca copii cu responsabilitate. |
|
| Sus |
|
 |
|