Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Idee pentru filtru

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
GaOace
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 30/05/2011

MesajTrimis: Vin 07 08, 2011 9:56 am    Titlul subiectului: Idee pentru filtru Raspunde cu citat (quote)

Am dat peste videoclipul acesta cautand testoase pe youtube. Sper sa nu se repete ideea...

PS Nu e postarea mea, deci nu am ales eu coloana sonora hhh
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Vin 07 08, 2011 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E buna ideea nu am ce zice - dar nu stiu daca se aplica la testoase mai mari. E cam dificil de curatat pamantul de la plante la cata mizerie fac. In rest, am vazut ca foloseste tot pietre si bureti de filtru si are si o cadere de apa. Eventual ar trebui o pompa mai puternica - dar asta cred ca e tot in functie de cat de mare e instalatia.

E estetic, dar nu stiu cata mizerie poate suporta. Ramane de testat (fara coloana sonora) Very Happy
Sus
GaOace
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 30/05/2011

MesajTrimis: Vin 07 08, 2011 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca bambusul ala care se gaseste pe la mai toate florariile poate fi folosit cu succes, doar apare intr-unul din slide-uri. Si parca mai sunt niste plante care nu au neaparata nevoie de pamant, dar carora le place umezeala. Eventual zambile de apa si poti sa impusti doi iepuri: unul ca are cine consuma nitratii si al doilea, inca un sortiment de mancare in cazul in care testosul e obisnuit cu vegetalele... (asta cu zambile sigur ii va placea unuia care vrea sa faca un filtru extern mai mare decat acvariul la care vrea sa-l foloseasca Eusa Think )
Ma gandisem la tot felul de recipiente numai la un ghiveci de plastic nu Very Happy
Eu am sa transform filtrul intern in pompa si asa filtrul duce de 10 ori cantitatea de apa momentan... Daca iese ceva am sa revin cu poze...
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Vin 07 08, 2011 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asteptam rezultate atunci.

In privinta plantelor - s-ar putea achizitiona si online cateva specii:
http://www.crapi-japonezi.ro/p.....pirus.html
http://aquariumprest.ro/tomato.....p?cPath=56

http://www.acvatik.ro/index.ph.....amp;page=2 - site-ul asta are cea mai variata oferta din ce am vazut pana acuma; poate o sa inverzesc si eu apa la testoase cu cateva vara aceasta; am observat ca plantele tip iarba, dese, cu frunze mai inguste, rezista cel mai bine.

Daca mai gaseste cineva si alte surse, sunt binevenite.

Inainte de a achizitiona insa ceva pentru testoase, consultati si lista cu plante toxice pentru ele de aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?p=111#111
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.