Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
HRANA DIVERSIFICATA

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
R@z43
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 21/03/2007

MesajTrimis: Dum 03 25, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului: HRANA DIVERSIFICATA Raspunde cu citat (quote)

SALUT! Very Happy
AM O BROSCUTA DE FLORIDA FOARTE TANARA (IMI INCAPE IN PALMA SI, CA SA AVETI UN RAPORT, AM 9 ANI).NU STIU CE AS PUTEA SA-I DAU DE MANCARE... PANA ACUM A MANCAT DOAR GAMARUS USCAT.
I-AM DAT SI PUTIN MAR... MANANCA DIN AMANDOUA(IN SPECIAL GAMARUS). CRED CA AR TREBUI SA-I DAU SI ALTCEVA DE MANCARE. PUTETI SA-MI SUGERATI CEVA CE AS PUTEA SA-I DAU, PE LANGA MAR SI GAMARUS?
Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Dum 03 25, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inima de vita, carne de peste, carne de pui fiarta, pufuleti(speciali pentru testoase) ....si multe altele. Very Happy
Sus
R@z43
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 21/03/2007

MesajTrimis: Dum 03 25, 2007 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CAND SPUI ,,SI MULTE ALTELE'', LA CE TE REFERI, MAI EXACT?
Sus
Monoceros
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Dum 03 25, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exclamation Avertisment Exclamation
[R@z43]

Te rog sa nu mai scrii cu majuscule.
Este a X-a oara cand incalci art. 2.5 din regulament.
Ai grija, deasemenea sa deschizi subiectul acolo unde trebuie.
De exemplu acest subiec isi are locul in sectiunea <Hrana testoaselor>.

Aici ai detalii despre hrana:
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Vin 11 07, 2008 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cam pe la ce varsta incep sa manance cruditati? a mea are 8 luni si nu se atinge de ele....mai mananca asa cate un sambure de strugure Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 12/08/2008

MesajTrimis: Vin 11 07, 2008 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai bamse al meu are aproximativ 3 luni jumate si 9 cm si manaca de rupe, mai nou i-am dat salata si baga in el ca spartu. De asemenea a inceput s amanance si struguri si putin mar, dar si ardei gras. Smile
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Vin 11 07, 2008 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e cazul sa'mi infometez testoasa Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
a mea porumb la conserva mananca de rupe Laughing
Sus
irenegrande
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 09/11/2008

MesajTrimis: Mar 11 25, 2008 12:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hahaha...am incercat si eu cu porumb si chiar ca le place Very Happy
ieri le-am cumparat shrimpi si aproape s-au batut pe ei. pe de alta parte, turtle sticks mananca numai daca le dau la inceput cand le e foame ca alftel nu prea ii pacalesc, stiu sa aleaga Smile
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 11 25, 2008 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stiti ce ma gandeam,....o sa'mi pun o salata la congelator ..poate prin iarna o apuca poftele de cruditati Laughing Laughing Laughing
cand ii dau o dexghet inainte....
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 11 25, 2008 3:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

haha...a mancat salata Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 12/08/2008

MesajTrimis: Mar 11 25, 2008 5:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bv Smile vezi cat o tine. Pe bamse nu l-a tinut minunea decat 3 zile. Acu nici sa nu auda de salata.
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 11 25, 2008 5:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu mai vrea.....si pariu ca nu e satula Crying or Very sad
Sus
purghy
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 16/12/2008

MesajTrimis: Joi 12 18, 2008 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand le dati vegetale le lasati in apa? Cat timp? Ale mele nu vor deloc vegetale, am incercat cu salata, banane si morcovi. Cat sa le las in apa?
Sus
Anx_AA
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/03/2008

MesajTrimis: Lun 01 26, 2009 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am vrut si eu sa le dau cruditati...am incercat cu morcov,salata si mar dar nu mananca.Adevarul este ca de ceva timp le dau numai pestisori uscati.
cum sa le fac sa manance si altceva?
Sus
Adriana
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 25/07/2007

MesajTrimis: Dum 02 15, 2009 12:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti sa le lasi mai mutl timp fara mancare, si apoi sa le dai ceva legume sau fructe. Nici testoasele mele nu au mancat multa vreme salata, sau morcovi, acum devoreaza tot in 5 min. Bine, adevarul e ca ar manca orice Mr. Green
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.