Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
(rezolvat) Donez 2 femele de Florida de 14 ani

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
maria_eurynomos
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 22/09/2010

MesajTrimis: Sam 06 11, 2011 11:30 am    Titlul subiectului: (rezolvat) Donez 2 femele de Florida de 14 ani Raspunde cu citat (quote)

Donez doua broaste testoase de Florida (cu tample rosii), ambele femele de 14 ani, cu tot cu acvariu si filtru.
Din pacate nu le mai ajunge spatiul (uneori sunt agresive una fata de alta), iar eu nu imi permit un acvariu mai mare. Sunt nevoita sa le donez si vreau sa le gasesc un stapan care are experienta si posibilitatea de a le asigura o viata buna.
Sunt in Cluj-Napoca, dar daca sunteti interesati contactati-ma si din alte localitati, e posibil sa le pot transporta.
Adresa de mail este la fel ca id-ul de pe forum, urmat de “@yahoo.com” (o folosesc inclusiv pe messenger).

Poze:
http://img5.imageshack.us/img5/6128/p1000534m.jpg
http://img715.imageshack.us/im.....00526q.jpg
http://img171.imageshack.us/im.....00527y.jpg

Donatia a fost facuta! Broastele au ajuns si sper sa se acomodeze cat mai repede in noua casa Very Happy .

Ultima modificare efectuata de catre maria_eurynomos la Sam 07 30, 2011 6:28 pm, modificat de 1 data in total
Sus
maria_eurynomos
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 22/09/2010

MesajTrimis: Mie 06 22, 2011 9:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt foarte ocupata pana pe la jumatatea lui iulie. Imi cer scuze fata de cei care m-au contactat pe messenger si cu care nu am apucat sa vorbesc. Anuntul ramane totusi valabil. Cred ca voi intra pe mess la discutii numai in iulie.
Sus
deea_jessyca
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 30/06/2011

MesajTrimis: Joi 06 30, 2011 5:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau eu broscutele. Mai ales ca am si eu una de 17 ani. Ti-am trimis un mail. Astept raspuns.
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 26/07/2011

MesajTrimis: Mar 07 26, 2011 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna! eu sunt interesata de una.
Sus
deea_jessyca
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 30/06/2011

MesajTrimis: Mie 07 27, 2011 7:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ane, scumpa mea, testoasele urmeaza sa ajunga la mine Sambata!

Dar fi pe faza, ca s-ar mai putea sa apara donatii!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.