Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
DONEZ testoasa de apa

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Joi 04 14, 2011 10:46 am    Titlul subiectului: DONEZ testoasa de apa Raspunde cu citat (quote)

Este un anunt preluat de pe okazii.ro

Se doneaza testoasa (din poza pare a fi cu tample galbene) de un an jumate, cu ceva accesorii.

Detalii aici: http://www.okazii.ro/catalog/5.....bonus.html
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Joi 04 14, 2011 11:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Testoasa are un an jumate si este tinuta in conditiile alea?
Confused
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Joi 04 14, 2011 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu cat gasim stapan mai repede care sa ii ofere conditii adecvate cu atat mai bine. Mai sunt pe okazii.ro cateva cu tample rosii si galbene de vanzare.
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Joi 04 14, 2011 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ocazie foarte buna pentru cineva care chiar isi doreste o testoasa...eo am una..cred ca imi ajunge Very Happy
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Joi 04 14, 2011 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alin a scris:
Testoasa are un an jumate si este tinuta in conditiile alea?
Confused

Nu te mira...exact in acealasi conditii l-am preluat acum 3 ani pe Scooby al meu...
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Dum 04 17, 2011 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa o ia careva!
Sus
Balamuc MAC
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/11/2009

MesajTrimis: Dum 04 17, 2011 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda...Am avut eu grija de a sa ajunga.....la mine. Very Happy Doamne, ce-o sa fac cu ele cand nu voi mai putea sa le asigur minimul necesar? Sper sa nu ajung acolo... Acum am 39 exemplare superbe! Razz
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Dum 04 17, 2011 9:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumos ca si-a gasit stapan. 39 de testoase?! Tulai. Unde le tii pe toate? Oricum sunt sigur ca ai mare grija de ele. Sa iti traiasca mult si bine!
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Mar 04 19, 2011 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari! sari cu poze! vrem poze!
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Lun 05 09, 2011 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alte doua anunturi similare preluate de pe okazii.ro - se doneaza 3 testoase in total. Aici aveti linkuri catre articole:

1. http://www.okazii.ro/catalog/5.....orida.html

2. http://www.okazii.ro/catalog/5.....orida.html
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.