Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Testoasa Emys orbicularis pe okazii.ro
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Dum 04 03, 2011 11:03 pm    Titlul subiectului: Testoasa Emys orbicularis pe okazii.ro Raspunde cu citat (quote)

Uitati cum se procedeaza la noi in tara. Si cat de mare e prostia. Citez: "rezista dak le trimiteti prin poshta intr-o cutiutza cu gauri ? ashtept raspuns" ; "ok,dar platesti posta"

http://www.okazii.ro/catalog/4.....e-apa.html

Numai pentru a le salva de ignorantii aia i-as da banii si as lua testoasele in primire. E groaznic! Tipul zice ca inca nu le are. Oare de unde face rost de ele?
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Lun 04 04, 2011 10:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare de unde...natura e in floare...Si daca vede ca merge continua sa ia din natura. Ce parere ai, ai bani sa tot investesti?
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Lun 04 04, 2011 12:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sesizata Politia Animalelor Pitesti care e parte din Politia Comunitara a Mun. Pitesti. Numere de telefon: 0248/210230 si 0248/222248
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Lun 04 04, 2011 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca sun la ei sper ca nu o sa ma implice prea mult in chestia asta nu?
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Lun 04 04, 2011 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

suna! n-ai ce sa patesti.
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 04 04, 2011 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Suna-i si spune-le ca vrei sa faci o sezizare cu privire la un individ din Pitesti care vinde testoase din specia Emys orbicularis, o specie protejata de lege. Mai mult ca sigur testoasele sunt pescuite/prinse din mediul lor natural ca mai apoi sa fie vandute prin intermediul site-ului Okazii.
O sa te rog sa ne tii la curent si asta pentru ca daca autoritatile nu vor avea nici o reactie vizavi de acest caz voi avea nevoie de sustinerea a cator mai multe persoane de pe acest forum pentru a face presiuni asupra Politiei Animalelor din Pitesti.
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trimisa prin posta ajunge deja scrumiera Smile)
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 1:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am sunat la numerele de mai sus si mi-au dat alt numar de la alta sectie. Aia la randul lor mi-au dat alt numar de la sectia de politie din Budeasa Mica (de unde e aparent tipul care vinde testoasa, cel putin asa scrie pe profilul lui). Am sunat la numarul respectiv (0268236355) dar nu a raspuns nimeni. O sa mai incerc mai tarziu. Dar sunt reticent sa cred ca o sectie dintr-o comuna mica s-ar mobiliza si ar incerca sa obtina datele de contact ale persoanei respective de pe siteul okazii.ro.

Daca imi amintesc bine, cand dai click pe butonul "Cumpara Acum" de pe okazii.ro iti trimitea prin mail automat datele de contact ale vanzatorului, nu? Oricum, mai intai trebuie sa dau de politia din Budeasa Mica.
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/04/2011

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sheppard, daca vrei sa afli datele lui de contact in felul asta, grabeste-te pentru ca am raportat produsul si sper ca administratorii sa stearga anuntul.

Later edit: Intre timp am licitat eu, deci daca vrei contacteaza-ma pe privat.
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din cate observ anuntul a expirat astazi, sa vedem daca il repune pe okazii
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Mie 04 06, 2011 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am reusit sa dau de politia Budeasa si multumita lui testoasagirl am facut rost si de mobilul tipului. Din pacate doar de atat, nu si de un nume. Oricum, am spus politiei despre ce e vorba. Habar nu aveau ce e aia o testoasa Emy orbicularis si ca e protejata prin lege. Le-am explicat frumos toata povestea. Au spus ca vor incerca sa identifice persoana respectiva. Sper numai sa faca ceva. Dar presupun ca o sa vedem daca au dat de el. Daca nu, o sa revina precis cu un anunt pe okazii.ro.
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/04/2011

MesajTrimis: Mie 04 06, 2011 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aveti cumva la indemana un link cu legea care interzice comertul acestei specii? Am nevoie cat mai repede si nu reusesc sa gasesc.

Later edit: Am rezolvat, am gasit legea. Sper acum sa rezolv si problema. Mai tarziu va anunt ce raspuns am primit de la okazii.ro.
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Joi 06 02, 2011 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va mai amintiti de utilizatorul "neomatrixx" de pe okazii.ro? Acel individ din Pitesti, Budeasa Mica, semnalat la Politie ca aducea Emys orbicularis din salbaticie si le vindea pe okazii.ro? Ei bine, a revenit in forta! Uitati articolul: http://www.okazii.ro/catalog/5.....e-apa.html

Si raspunsul la intrebarea de unde le are, pusa de mine la articolulu lui initial din aprilie: "Sheppard: De unde le primesti?
neomatrixxx: mai vrei broscute? am pe stoc.."

Auzi ca "are pe stoc" BLEAH!!!!

Deci, Politia nu a facut nimic, baiatul si-a luat testoasele (daca vedeti din descriere, le hraneste si cu carne de porc si nu stie prea multe despre cresterea lor Sad ). Eventual as reveni la Politia din Budeasa cu un telefon mai aspru, desi ma indoiesc ca are efect. L-am intrebat acuma cate mai are sa vad macar care e situatia.

Intrebare: ce facem?

LE: La intrebarea cate mai are: "neomatrixxx: una momentan..da,cea din poza,esti interesat?"
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Joi 06 02, 2011 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Una momentan, dar cand vin zilele cu soare voi obtine mai multe Smile
Sus
tudor22

Data inscrierii: 24/05/2011

MesajTrimis: Vin 06 03, 2011 12:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca daca cineva care sta in Pitesti / sta in apropiere / are drum / este dispus sa mearga, sa il contacteze si sa ii spuna ca e interesat, sa stabileasca un loc si o ora a intalnirii, dupa care sa anunte politia, sa spuna ca este vorba de o specie protejata de lege si etc. Iar cand ii vinde broasca, sa apara politia. In felul asta putem fi siguri ca si el, si testoasele au ajuns unde le e locul. Altfel, daca spui politiei sa se ocupe nu cred ca stau ei sa faca flagrant.

PS: Eu asa am facut acum cativa ani cu unii care au furat telefonul mobil al unei cunostinte si a mers de minune. Ba chiar m-am si distrat!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.