Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Schimb testoasa

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Tibi46

Data inscrierii: 02/12/2010

MesajTrimis: Dum 04 03, 2011 6:06 pm    Titlul subiectului: Schimb testoasa Raspunde cu citat (quote)

Ofer la schimb Testudo Hermanni mascul,pentru femela
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Dum 04 03, 2011 6:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mama frate smechera rau specia, mi-ar place rau una asa
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Dum 04 03, 2011 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, e frumoasa si din pacate prea putin protejata la noi.
Sus
vic
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 28/05/2009

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De unde e testoasa? Banuiesc ca ai doi masculi si vrei pereche. Poze?
Sus
vic
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 28/05/2009

MesajTrimis: Lun 05 16, 2011 9:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Neobtinand nici un raspuns, astept si eu o atitudine din partea tov. Monoceros, de ex., care intr-un exces de zel demn de vremuri trecute- de fapt, un exces de zel clasic si peren- a sters din acel "furtunos" topic cu eliberarea de Emys in prag de iarna toata argumentatia mea care evidentia penibilul altei "argumentatii"... dar aceea venea din partea cuiva autorizat, si normal ca s-a percutat marlaneste, romaneste, servil, in favoarea celeilalte parti. Jalnica atitudine... dar cata severitate Laughing... Ca-n Sparta Dictator ...

Pentru astfel de anunturi am mai insistat initial- nu se pot accepta fiindca tolereaza-> incurajeaza ideea ca aceste animale POT fi de fapt tinute ca "pet", cand se intampla sa fie si strict protejate, si greu de intretinut intr-o maniera corespunzatoare, chiar daca sunt procurate legal!

Acest topic nu e diferit, si replicile deja cunoscute. Mesajul meu a fost o incercare- desi nu era datoria mea, ci a cuiva de talia celui care sterge/inchide topicuri- de a afla mai multe despre animal si eventual a-i da ideea "detinatorului" sa contacteze Carapax Eselnita. E un anume domn pe aici, care se refera la cei de acolo (CCMESI) folosind expresia "colegii mei"- dar e activ doar pe feliuta care-i convine, in speta aia lucrativa...

Macar acum... poate lua cineva atitudine fata de orice mesaje care implica detinerea ilegala a acestor specii? Cu fiecare astfel de mesaj tolerat, va creste si numarul celor care vor incepe sa creada ca desi legea spune una, exista multi care o calca pe bot, si de ce sa nu incerce si ei o testoasa? Mai ales la kt de mijto sunt, nu?

Franklin
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Mar 05 17, 2011 12:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://testoase.com/topic2464.html
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Anunturi: Testoase, alte specii de reptile, nevertebrate, plante Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.