Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Newbie tzestos, ajutorul este apreciat!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Pentru incepatori
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/01/2011

MesajTrimis: Dum 01 23, 2011 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

something sweet, "gimme five" Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=UhJf0lpx1NM
Sus
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 02 15, 2011 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va scriu din nou, inca nu am apucat sa mut broscuta in terariu, sunt tot la faza de achizitionat, in schimb aseara am vazut ceva ciudat la ea.

In jurul gatului ii flutura ceva gelatinos, am incercat sa o curat, dar cum bag mana in apa sau o scot afara isi trage gatul si nu am ce sa-i fac. Si nu stiu acum daca e vb de "murdarie" din apa sau daca a patit ceva - "materia" respectiva apare intre gat si pliul care-l face la gat, atat deasupra cat si sub cap - ati mai patit/vazut asa ceva?

Multumesc.
Sus
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 02 15, 2011 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare sa fie vorba tot de asta ? http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=2454
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mar 02 15, 2011 6:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, tot de piele cred ca este vorba.
Sus
dadu3238
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/01/2011

MesajTrimis: Mar 02 15, 2011 7:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

trebuie un filtru mai puternic, am spalat filtrul de 2 ori pe zi si a disparut din apa
Sus
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 04 26, 2011 11:56 am    Titlul subiectului: Insula Raspunde cu citat (quote)

Pentru un acvariu de 65x40x40 care insula de mai jos se potriveste:

- Turtle Dock S - Dimensiune (L x l): 28.5 x 12.5 cm

- Turtle Dock M -Dimensiune (L x l): 39 x 18 cm

Parerea mea este ca prima e cam mica si ca nu are loc broscuta (L~10 cm) sa se rasuceasca pe ea. Voi ce credeti?
Sus
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 05 06, 2011 4:03 pm    Titlul subiectului: Home sweet home Raspunde cu citat (quote)

Cam asa arata momentan confortul lui Fifi, the tzest.... ce-i mai lipseste ar fi un fundal.... enjoy!

http://img828.imageshack.us/i/photo0247t.jpg/
http://img215.imageshack.us/i/photo0263sa.jpg/

Acvariu: 65x40x40cm
Filtru: Hagen U2
Incalzire apa: Resun 100w
Incalzire insula: Sun Glo 40W si Repti Glo 5.0

Astept impresii!
Wink
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Vin 05 06, 2011 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumos Very Happy sunt sigur ca se simte bine. Eu caut acuma si ceva plante naturale pentru testoasele mai mici - cu cat imit mai bine mediul natural, cu atat mai bine. Daca le mananca iau altele si gata. Am primit deocamdata de la diego urmatoarele recomandari: Elodea Canadensis ar fi o buna sursa de calciu, Elodea densa, Eichhornia crassipes, Azolla caroliniana.

Insula aceea e stabila? Sta bine testoasa pe ea?
Sus
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 05 06, 2011 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie intr-o prima faza mi s-a spus fara plante deloc, apoi ca sa incerc cu ceva plante artificiale si sa vad daca broscuta are ceva de impartit cu ele (din fericire nu, adica nu le mananca, in schimb ii place sa stea calare pe ele lol)

Insula e ok, adica e suficient de stabila si brotacea sta bine mersi pe ea, are loc chiar sa se si plimbe un pic. Ce nu-mi place la insula este panta care este insuficient de lunga, iar broscuta trebuie sa depuna ceva efort ca sa se catere pe ea ~ adica nu se poate sui din prima, trebuie mai intai sa se traga un pic pe piciorusele din fata ca sa ajunga sa le puna si pe cele din spate.... chiar radeam cu mama ca o sa faca pectorali frumosi Laughing
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Sam 05 07, 2011 12:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vrei si vezi ca nu e in ordine insula asta, poate ar fi mai ok sa faci o platforma din sticla lipita de laturile acvariului cu silicon ceva. Si poti pune pe ea nisip sau pamant si plante.
Sus
fortuna
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 06 14, 2011 9:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-a cam pus praful pe topicul meu Very Happy

Cateva poze recente cu tzestoasa mea Wink

Uploaded with ImageShack.us

Seara frumoasa tuturor!
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Mar 06 14, 2011 10:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumos. Are o expresie interesanta testoasa - eu zic ca ii place Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Pentru incepatori Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.