Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Elimina cheaguri de sange

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Boli - Tratamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Anx_AA
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/03/2008

MesajTrimis: Vin 01 14, 2011 1:59 pm    Titlul subiectului: Elimina cheaguri de sange Raspunde cu citat (quote)

Aseara dupa ce am schimbat apa din acvariu la putin timp au aparut niste chestii care nu stiam ce sunt.Am zis ca au facut caca...dar cand m-am uitat mai bine erau niste cheaguri micute de sange.
Si in dimineata asta am mai gasit inca vreo 2-3...cred ca elimina cheaguri de sange prin materii fecale ... dar de ce?
Stie cineva?
Si inca ceva,este vorba de o femela,ei i s-a intamplat asta Sad
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Vin 01 14, 2011 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cati ani ziceai ca are?
A suferit recent vreo cazatura?
Sus
Anx_AA
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 01 14, 2011 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Are aproape 3ani,cred ca 2 ani si 10luni.Asta de cand am luat si atunci era mititica.
De cazut nu se pune problema.Doar ca masculul a mai muscat-o de cateva ori si o sacaie mereu.El vrea sa se imperecheze si ea nu sta.Din cauza asta o mai agreseaza.
Sa fie stresu un motiv?
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Vin 01 14, 2011 8:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O fi pe ciclu =))
Sus
Anx_AA
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 01 14, 2011 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Clar Smile) sunt mamifere Smile
Sus
vic
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 28/05/2009

MesajTrimis: Lun 01 17, 2011 12:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca femela e micuta se poate sa fie vorba de o incercare de imperechere nereusita, soldata cu leziuni. Am citit parca tot pe forum despre ceva similar, doar ca "perechea" era alcatuita din... specii diferite!
Cu toate astea, masculul a insistat si a ranit femela. Poate fi ceva similar si la testoasele tale.
Sus
Anx_AA
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 01 17, 2011 9:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E tocmai invers ... ea e mai mare decat el.Totusi,e bine ca s-a mai intamplat.Si de cand i-am despartit s-a linistit si baiatu'.
Sus
testoasa98
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 09/07/2011

MesajTrimis: Lun 07 11, 2011 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum sa fie testoasele mamiferee,,,Nu iai dat ceva diferit de mancare ,pentru ca eu iam dat testoasei mele inima de vita si cacitza a avut o culoare mai inchisa ca de obicei!.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Boli - Tratamente Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.