| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
Jumpy & Rusty Testos juvenil

Data inscrierii: 09/08/2010 Mesaje: 37 Locatie: Dambovita,uratul,jegos,Moreni
|
Trimis: Sam 09 04, 2010 9:26 am Titlul subiectului: Testoasa nu mananca |
|
|
| Salut,Rusty numai mananca de vreo 2 zile,nu prea mai inoata,sta pe insula la bec,si acuma!a cascat.Mi-e frica ,probabil a racit?Are bagat incalzitorul.Prima data care a cascat |
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 1597 Locatie: Bucuresti (Berceni)
|
Trimis: Sam 09 04, 2010 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Temperatura apei care este? L-ai scos afara pe uscat si l-ai lasat pe jos? Erau sanse de curent in perioada in care au fost afara?
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci in astfel de cazuri este sa ridici temperatura apei la 26-28 grade. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 09 04, 2010 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Temperatura este 26,nu l-am scos afara,O sa ridic temperatura apei la 27 grade.E bine?Mai am o intrebare:Rusty face bule,dece?? |
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

|
Trimis: Sam 09 04, 2010 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cum adica face bule? |
|
| Sus |
|
 |
Zozy and BuBu Testos juvenil

Data inscrierii: 05/03/2010 Mesaje: 45 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Sam 09 04, 2010 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca stiu la ce se refera cand zice ca face bule... Asa o mai vad cateodata pe Zozy a mea ca se baga sub apa si deschide putin gura si iasa niste bule de aer...  |
|
| Sus |
|
 |
OsDeRos Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008 Mesaje: 673 Locatie: jegosul bucuresti
|
Trimis: Sam 09 04, 2010 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| scoate aerul pur si simplu... de cascat nu`i problema.. si a mea o face cateodata.. sau te`ai speriat ca nu "pune mana la gura"? ... nu le mai mai faceti atat poftele ca`s ca niste copii mici. de la apa rece nu raceste imediat. nu`ti scade apa la 15 grade pe noapte. maxim 20 daca dormi cu geamul deschis. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 09 04, 2010 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Problema e ca Jumpy mananca dar Rusty are mancarea la bot si nici nu se atinge de ea.Maine o sa fac poze la acvariu cel nou+insula:X.Bulele le face cand baga capul sub apa |
|
| Sus |
|
 |
SnaGLe Testos juvenil

Data inscrierii: 22/05/2010 Mesaje: 40 Locatie: Galati
|
Trimis: Dum 09 05, 2010 2:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Exact aceleasi sintome le are si una din broscutele mele cu care am probleme: sta numai p insula, nu mananca si scoate bule cand o bag in apa, nuami ca a mea si pluteste. Macar am descoperit o mancare (care le-o dadeam acum cateva luni si o mancau ca spartele) d care se mai atinge pe cand nu mananca nimic, trece pe langa mancare, o ignora pur si simplu. pana ii gasesc un remediu sper sa o mai tin in viata. |
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

|
Trimis: Dum 09 05, 2010 8:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Atata timp cat nu mananca sunt probleme. Incercati toate variantele, alte meniuri, mariti temperatura apei la 26-28 grade. Nu le lasati asa |
|
| Sus |
|
 |
Crisa Testos activ

Data inscrierii: 03/09/2008 Mesaje: 233 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum 06 26, 2011 11:31 am Titlul subiectului: Aceleasi probleme |
|
|
Buna ,
una dintre testoasele mele arata exact aceleasi simptome
nu mananca , sta numai pe patforma...nu vrea sa stea in apa....si cand intra in apa scoate bulbuci pe nas....in plus am pus-o in ligean sa incerc sa-i dau de mancare si cred ca a vomitat (nu sunt sigura) . De mentionat ca testoasa are 3 ani. Am ridicat temperatura in acvariu , sper sa poata macar sa intre in apa.
Cei care au mai comentat la acest post cum au rezolvat problema? ceva indicii ajutatoare?
Va multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
testoasagirl Testos juvenil

Data inscrierii: 01/04/2011 Mesaje: 26 Locatie: Cluj-Napoca / Piatra-Neamt
|
Trimis: Dum 06 26, 2011 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca scoate bule pe nas si casca sunt semne de boli respiratorii. Nu o forta sa intre in apa, dar pastreaza-i apa la temperatura ridicata si curata, sa poata sa se hidrateze daca simte nevoia. In general animalele carentate tind sa consume alimente potrivite, asa ca incearca sa-i pui mancare bogata in vitamina C si A (de exemplu, salata), pentru a-i intari sistemul imunitar. Ai grija sa aiba deasupra insulei caldura si lumina suficienta. Si incearca sa ajungi la un medic, daca are infectie de origine microbiana, e foarte probabil sa aiba nevoie de antibiotice. |
|
| Sus |
|
 |
Joe Testos juvenil

Data inscrierii: 23/06/2011 Mesaje: 11 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 06 26, 2011 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si broscuta mea , scoate bule cand intra sub apa , mai si casca uneori , dar nu are problemele astea , adica sa nu manance sau sa nu intre in apa .
Deci daca scoate bule cand intra sub apa sau casca , este vreo problema ?! |
|
| Sus |
|
 |
testoasagirl Testos juvenil

Data inscrierii: 01/04/2011 Mesaje: 26 Locatie: Cluj-Napoca / Piatra-Neamt
|
Trimis: Dum 06 26, 2011 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Joe a scris: | Si broscuta mea , scoate bule cand intra sub apa , mai si casca uneori , dar nu are problemele astea , adica sa nu manance sau sa nu intre in apa .
Deci daca scoate bule cand intra sub apa sau casca , este vreo problema ?! |
Stai putin, nici intr-un caz nu este vorba de infectii la o bula din cand in cand sau un cascat. Dar cand nici nu mananca... |
|
| Sus |
|
 |
|