| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
Logi Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010 Mesaje: 162 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar 08 31, 2010 7:29 pm Titlul subiectului: Insula |
|
|
Bai, dati-mi si mie idei pentru o insula. Eu tin testoasa in acvariu cu pestii. Nu are treaba cu ei...cred. Deci va da-ti seama ca nivelul apei e destul de ridicat, dar ea adora chestia asta, inoata de zor. Dar nah..am si nevoie de o insula. Eu am pus o bucata de plastic asa..atarnata pe margine cu ceva sarme..pe care se mai suie..dar nu ma incanta asa ideea...( e un fel de rampa, deci sta in apa ).
Deci cum as putea face un alt fel de insula ? |
|
| Sus |
|
 |
OsDeRos Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008 Mesaje: 673 Locatie: jegosul bucuresti
|
Trimis: Mar 08 31, 2010 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
o bucata de polistiren expandat (cel ptr izolatii) bagat umpic fortat intre peretii bazinului. singurul dezavantaj este ca se rupe destul de usor. altceva ... ai putea face insula din sticla cum se gasesc la "acvariile speciale de testoase" (niste bucati de sticla lipite intre/de pereti bazinului, pe post de suprafata de sezut + rampa) si sa lipesti pe ea niste pietris ptr aderenta. in cazul asta trebuie sa mentii oarecum nivelul apei ridicat ptr o urcare mai usoara si nici pestii nu`s incomodati de ea.
cum este cel de aici:
http://www.testoase.com/post-8871.html |
|
| Sus |
|
 |
Logi Testos activ

|
Trimis: Mar 08 31, 2010 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da gen chestia aia cu geamu am facut si eu cu o bucata de plastic pusa asa pe geam. Se mai suie pe ea asa...
o sa ma mai gandesc eu... dar ms. Dar pana la urma cat poate sa coste una la magazin ? ( la magazine private nu la zoo mania...ca au aia niste preturi de te iau durerile de cap ) |
|
| Sus |
|
 |
Logi Testos activ

|
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 1598 Locatie: Bucuresti (Berceni)
|
Trimis: Mar 09 07, 2010 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo! Uite cineva de care imi place, nu conteaza aspectul ci sa se simta bine testoasele.  |
|
| Sus |
|
 |
|