| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 08 30, 2010 2:45 pm Titlul subiectului: Se intampla in Costa Rica |
|
|
Exista un mail care tot circula pe net, mail ce contine niste fotografii destul de socante, imagini de pe o plaja din Costa Rica unde zeci de indivizi cara saci plini cu oua de testoase.
Dorind sa aflu mai multe, la o cautare pe Google am dat de acest site -> http://www.hoax-slayer.com/cos.....eggs.shtml de unde am aflat ca totul ar fi legal si sub controlul autoritatilor din Costa Rica. Inteleg ca plaja este prea mica pentru numarul mare de testoase care vin acolo an de an pentru a depune oua si atunci s-a gasit aceasta solutie pentru a se elibera plaja in favoarea altor testoase marine.
Ultima modificare efectuata de catre diego la Lun 08 30, 2010 7:48 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Pandy Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 1624 Locatie: Bucuresti (Berceni)
|
Trimis: Lun 08 30, 2010 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| E na ... si asa fac cand vin alte testoase marine, zic ca vin altele. Oare ce specialitati mananca astia din acele oua de nu le pot lasa in pace? |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 08 30, 2010 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asa ma gandeam si eu, ca e posibil ca acele oua sa fie o sursa de venit pentru bastinasii de acolo. Probabil adevarul e undeva pe la mijloc |
|
| Sus |
|
 |
konter Testos juvenil

Data inscrierii: 23/07/2011 Mesaje: 56
|
Trimis: Mar 08 09, 2011 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
da testoasele moarte? :?: :?: :?: :?: :?: :?: tre sa le omori ca sa iei oua?
Am inteles ca snt prea multe,da asa multi saci?1/4 de sac sa ia fiecare nu cate 2 saci arhiplini. |
|
| Sus |
|
 |
testoasa98 Testos juvenil

Data inscrierii: 09/07/2011 Mesaje: 51
|
Trimis: Mar 08 09, 2011 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| saracele testoase ...nu prea cred io chestia cu testoase prea multe....testoasele marine sun pe cale de disparitie nuuu.uite deaia!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|