Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Acvariu homemade

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mie 07 07, 2010 6:13 pm    Titlul subiectului: Acvariu homemade Raspunde cu citat (quote)

Care poate fi volumul maxim de apa pe care un acvariu cu sticla de 3 mm il poate "sustine pe umeri"? Ceva idei?
Sus
scifficus
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 30/07/2010

MesajTrimis: Sam 07 31, 2010 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate sa tina si 300 litri, dar intr-un acvariu nu mai inalt de 20 centimetri. Exista limita si la lungimile fetelor. In principiu un acvariu de 50 x 30 x 30 din care numai 15-20cm cu apa e destul de sigur. Eventual facut acvariu cu fund mai gros sau doua foi de 3 mm suprapuse. Informatii sunt garla pe net despre cum se procedeaza.
Sus
Tortuga
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/05/2010

MesajTrimis: Dum 08 01, 2010 2:15 pm    Titlul subiectului: Plasare Acvariu Raspunde cu citat (quote)

Am facut si noi un acvariu mai mare pentru Tortuga 30*40*60 si o sa il mutam in curand in noua locuinta.
Nu mai stiu exact unde am citit, ca nu e indicat ca acvariul sa fie tinut aproape de podea si ca ar trebui pus pe un postament. E adevarat? Si daca da, care e explicatia?
Sus
scifficus
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 08 01, 2010 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Variatii de temperatura. In timpul iernii o sa fie o stratificare a temperaturilor. Estetic. Practic, la schimburile de apa. Pot aparea mici incidente care in cel mai rau caz duc la spargerea acvariului implicit posibilitatea ranirii celor din jur.
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Lun 08 02, 2010 3:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aprox 50l: 40x40x40 cu rata de "safe" 2 pe http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Lun 08 02, 2010 6:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte bun calculatorul osderos. Diverse variante am incercat, merge si 50x40x30 si altele Smile. Multumesc!
Sus
scifficus
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 08 02, 2010 10:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru sticla care se gaseste la noi pe piata va recomand un factor de siguranta intre 2,5 si 3,5.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.