Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Vând încălzitor și insulă - urmăriți ultimul post
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Anunturi: Accesorii si echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
canon_turtle
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 12/11/2009

MesajTrimis: Dum 07 04, 2010 7:18 pm    Titlul subiectului: Vând încălzitor și insulă - urmăriți ultimul post Raspunde cu citat (quote)

Vând un acvariu 40 L , 21 l, 25 h => ~21 L conform calculatorului de aici.
Conține :
  • 'tapet',
  • filtru (Fan Filter - Fan 1 Plus),
  • încălzitor,
  • bec uv( folosit 4 luni),
  • și termometru care nu mai are bandă adezivă.

Îl vând pt. că am făcut upgrade.

Toate echipamentele mai puțin acvariul au fost luate de la petshopul din Afi Cotroceni.

Preț 150 ron

Contact pe forum sau alexandru.savu #at# gmail.com

Sus
    punishereug
    Testos juvenil
    Testos juvenil

Data inscrierii: 23/05/2010

MesajTrimis: Lun 07 05, 2010 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

trimiti cu courier rapid la baia mare.. sau cluj? Very Happy
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 05, 2010 10:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmmm, eu aș trimite, dar la ce experiențe am cu curieratul, nu garantez că vor ajunge intacte obiectele la destinație.

Ești dispus să riști ?
    Sus
    punishereug
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 05, 2010 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai daca pui intr-o cutie cu burete pe fundu cutiei si laterale nu ar trebui sa fie probleme.. stai ca vorbesc imediat cu cineva care lucreaza la curierat sa vad ce zice si te anunt
    Sus
    punishereug
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 05, 2010 5:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am vb cu astia si cica pana in bm tre sa treaca prin 3 masini.. 1 de la bucuresti pan la brasov.. cealalta brasov-cluj si a 3-a cluj-bm.. si la cat de atenti is astia si cum le muta de colo colo ii totusi cam riscant.. mai bine dai la cineva din bucuresti Smile
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 05, 2010 6:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ți-am zis.
    Asta este, poate într-o zi o să avem și noi servicii de calitate indiferent de domeniu Smile
    Sus
    punishereug
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 05, 2010 6:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intr-o alta era

spor la vanzare
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 07 08, 2010 8:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Up.
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 07 11, 2010 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

up.
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 07 20, 2010 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

up. Oarecum negocial.
    Mă pot deplasa oriunde în București.
    Sus
    OsDeRos
    Moderator
    Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Mie 07 21, 2010 4:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incearca pe forumuri de acvaristica. ptr testoase este mult prea mic ptr cat de repede cresc.
    Sus
    biancadumi
    Testos juvenil
    Testos juvenil

Data inscrierii: 09/05/2010

MesajTrimis: Mie 07 21, 2010 7:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna,cu cat dai becul si incalzitorul? asta daca le dai si separat Smile sunt din Bucuresti ...becul se poate folosi si la o lampa normala? multumesc
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 07 25, 2010 12:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@OsDeRos - merci pt. sfat.
    @biancadumi - Să zicem 50 ron amândouă. Becul are filet normal. Eu tot la o lampă de birou l-am folosit cât erau broscuțele mici.

Scuze pt. întârziere dar nu am primit mail cum că s-ar fi scris pe forum. Probabil nu mai funcționează funcția subscribe.
    Sus
    biancadumi
    Testos juvenil
    Testos juvenil

Data inscrierii: 09/05/2010

MesajTrimis: Lun 07 26, 2010 7:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ehh... asta e..mi-am luat intre timp ... spor la vanzare Smile Wink

si emailul nu l-am prea inteles..ca te-as fi scris pe email .. dar nu inteleg cei cu acel "at" ... oricum bafta Smile
    Sus
    canon_turtle
    Testos juvenil
    Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 07 26, 2010 9:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-ai înțeles.

Forumul are o funcție de subscribe la topicuri. Și de fiecare dată când cineva scrie în el, primești mail.
    La acea funcție făceam referire.

Spor.

PS: iar la mail, se înlocuiește #at# cu @ Very Happy
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Anunturi: Accesorii si echipamente Data este GMT + 2 Ore
    Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
    Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
    Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
    Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.