| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
biancadumi Testos juvenil

Data inscrierii: 09/05/2010 Mesaje: 74
|
Trimis: Joi 07 01, 2010 11:39 am Titlul subiectului: Ajutor! BROSCUTA INTEPATA DE ALBINA |
|
|
va rog mult sa imi dati un sfat sau un medic care se pricepe la broscute ( stateam la pc cand dintr-o data am auzit ca se zbate ceva in apa era broscuta care numai putea sa se intoarca iar langa ea o albina ( o inotatoare nu si-o mai poate folosi,si observ ca in ea e acul...nu ma lasa sa o ating...ma musca e foarte agitata nu vreau sa imi moara!!  |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1192 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 07 01, 2010 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand trebuie sa scoti acul ramas
- indepartarea imediata a acelor care au ramas infipte in piele (mai ales dupa intepaturile albinelor); metoda in sine de indepartare este mai putin importanta (se poate folosi o carte de credit sau unghia cu care se zgaraie locul intepaturii), ceea ce conteaza este ca acul sa fie inlaturat cat mai repede de la suprafata tegumentului; nu se recomanda prinderea sau apucarea acului sau insectei cu degetele, acest lucru determinand o compresie pe glandele producatoare de venin ale albinei si va inrautati acuzele;
Mergi cu ea la un veterinar, fiind agitata e cam greu sa te descurci singura cu ea |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 07 01, 2010 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
i-am scos acul multumesc mult mult mult acum ce fac dupa ce il scot? era agitata,dar am tinut-o bine si cu o carte de credit i l-am scos pff era chear intre unghea e la inotatoare ...tot nu si-o foloseste...dar sper ca si-o va folosi iti multumesc din suflet  |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

|
Trimis: Joi 07 01, 2010 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in continuare poti sa speli zona respectiva cu apa si sapun |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 07 01, 2010 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci nu ma cuvinte sa iti multumesc am facut asa cm mi-ai zis (si i-am clatit bine inotatoarea ca sa nu ramana sapun) iar acum,ce sa vezi? deja o foloseste iti multumesc de 1000.... de ori 
Ultima modificare efectuata de catre biancadumi la Joi 07 01, 2010 10:58 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

|
Trimis: Joi 07 01, 2010 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ca ti-am putut fi de folos si ca testoasa ta e bine  |
|