Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Ajutor! BROSCUTA INTEPATA DE ALBINA

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Pentru incepatori
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
biancadumi
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 09/05/2010

MesajTrimis: Joi 07 01, 2010 11:39 am    Titlul subiectului: Ajutor! BROSCUTA INTEPATA DE ALBINA Raspunde cu citat (quote)

va rog mult sa imi dati un sfat sau un medic care se pricepe la broscute Sad( stateam la pc cand dintr-o data am auzit ca se zbate ceva in apa Sad era broscuta care numai putea sa se intoarca iar langa ea o albina Sad( o inotatoare nu si-o mai poate folosi,si observ ca in ea e acul...nu ma lasa sa o ating...ma musca e foarte agitata Sad nu vreau sa imi moara!! distrus
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Joi 07 01, 2010 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In primul rand trebuie sa scoti acul ramas
- indepartarea imediata a acelor care au ramas infipte in piele (mai ales dupa intepaturile albinelor); metoda in sine de indepartare este mai putin importanta (se poate folosi o carte de credit sau unghia cu care se zgaraie locul intepaturii), ceea ce conteaza este ca acul sa fie inlaturat cat mai repede de la suprafata tegumentului; nu se recomanda prinderea sau apucarea acului sau insectei cu degetele, acest lucru determinand o compresie pe glandele producatoare de venin ale albinei si va inrautati acuzele;

Mergi cu ea la un veterinar, fiind agitata e cam greu sa te descurci singura cu ea
Sus
biancadumi
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 07 01, 2010 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

i-am scos acul Very Happy multumesc mult mult mult Laughing acum ce fac dupa ce il scot? era agitata,dar am tinut-o bine si cu o carte de credit i l-am scos Smile pff era chear intre unghea e la inotatoare ...tot nu si-o foloseste...dar sper ca si-o va folosi Smile iti multumesc din suflet bravo
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 07 01, 2010 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in continuare poti sa speli zona respectiva cu apa si sapun
Sus
biancadumi
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 07 01, 2010 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deci nu ma cuvinte sa iti multumesc Very Happy am facut asa cm mi-ai zis (si i-am clatit bine inotatoarea ca sa nu ramana sapun) iar acum,ce sa vezi? deja o foloseste bravo iti multumesc de 1000.... de ori Occasion

Ultima modificare efectuata de catre biancadumi la Joi 07 01, 2010 10:58 pm, modificat de 1 data in total
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 07 01, 2010 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma bucur ca ti-am putut fi de folos si ca testoasa ta e bine Wink
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Pentru incepatori Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.