Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Sunt bolnave?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Boli - Tratamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
brunetzik
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/04/2010

MesajTrimis: Joi 06 10, 2010 9:54 pm    Titlul subiectului: Sunt bolnave? Raspunde cu citat (quote)

Buna, am si eu o intrebare...de ceva vreme am observat ca una din broscutele mele sta mai tot timpul pe fundul apei..inainte insa era mult mai vioaie..inota, statea pe uscat..iar acum pare molesita..oare ii este cald? prea cald? apa are 28 grade...eu asm incalzitorul pus la 26 grade. Oare de ce sta asa? In schimb mananca...
Sus
polar bear
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Joi 06 10, 2010 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cand eram plecata o data in vacanta apa testoasei mele s-a murdarit rau de tot si statea numai la fund,speriata.nu o vedeam pe insula.
broasca ta poate sa fie stresata,sau la fundul apei este ma recisoara apa.sau calitatea apei este foarte proasta.acvariul tau cati litri are?(sper ca nu este bol dinacela din plastic)
lasa apa sa scada la 26 de grade.pe vremea asta poti sa inchizi incalzitorul ca este foarte cald sau pui incalzitorul pe 24 de grade.
asteapta si raspunsurile celorlalti utilizatori.
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Vin 06 11, 2010 7:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acvaterariul este dota cu insula si lampa? Totusi daca mananca, e bine. Supravegheaz-o in continuare iar daca observi si alte modificari de comportament da-ne de veste.
Sus
brunetzik
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/04/2010

MesajTrimis: Lun 06 14, 2010 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai volumul apei este de 12-13litri. Are si insulita si lampa...acum le-am schimbat apa si se pare k sunt mai vioaie..le voi urmari pe parcurs. Multumesc pentru informatii!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Boli - Tratamente Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.