Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Broscute pretentioase

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
moonlight

Data inscrierii: 22/05/2010

MesajTrimis: Mar 06 01, 2010 2:18 pm    Titlul subiectului: Broscute pretentioase Raspunde cu citat (quote)

buna.....
as vrea sa stiu daca st singura cu o broscutza pretentioasa.
a mea are cam 7 luni si nu mananca mai nimic din ceea ce ar trebui.
de mica am incercat cu gammarus,nu a vrut. Sad peste alb nici atat. la inceput ii placea inima de vita din comert dar de cand a dat de gustul puiului...vrea numai pui. Neutral
m-am gandit sa incerc sa ii dau peste file de pangasius sau pastrav ca asta mai mananc eu,oare este bine???
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mar 06 01, 2010 4:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La ce interval de timp o hranesti? Nu-i da pangasius, de fapt nici tie nu-ti recomand sa consumi pangasius, daca ai timp citeste articolul asta si sigur ai sa renunti la a mai manca aceasta specie de peste mutant. (varianta originala a articolului, in engleza)
Poti sa-i dai peste precum cod sau pastrav, sunt foarte buni.
Sus
moonlight

Data inscrierii: 22/05/2010

MesajTrimis: Mar 06 01, 2010 6:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

primele luni o hraneam dimineatza si seara,apoi de aprox 3 luni numai seara.
aaa si mai am o problema de o sapt nu mai vrea sa manance nici pui.de aceea ma gandeam sa incerc cu peste pangasius(care am inteles ca nu e bun) sau pastrav.
si inca ceva cred ca nu are nimic ca o scot la plimbare in spatele blocului:D pt ca ei ii place foarte mult
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.