| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
moonlight
Data inscrierii: 22/05/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar 06 01, 2010 2:18 pm Titlul subiectului: Broscute pretentioase |
|
|
buna.....
as vrea sa stiu daca st singura cu o broscutza pretentioasa.
a mea are cam 7 luni si nu mananca mai nimic din ceea ce ar trebui.
de mica am incercat cu gammarus,nu a vrut. peste alb nici atat. la inceput ii placea inima de vita din comert dar de cand a dat de gustul puiului...vrea numai pui.
m-am gandit sa incerc sa ii dau peste file de pangasius sau pastrav ca asta mai mananc eu,oare este bine??? |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1192 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 06 01, 2010 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
La ce interval de timp o hranesti? Nu-i da pangasius, de fapt nici tie nu-ti recomand sa consumi pangasius, daca ai timp citeste articolul asta si sigur ai sa renunti la a mai manca aceasta specie de peste mutant. (varianta originala a articolului, in engleza)
Poti sa-i dai peste precum cod sau pastrav, sunt foarte buni. |
|
| Sus |
|
 |
moonlight
Data inscrierii: 22/05/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar 06 01, 2010 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
primele luni o hraneam dimineatza si seara,apoi de aprox 3 luni numai seara.
aaa si mai am o problema de o sapt nu mai vrea sa manance nici pui.de aceea ma gandeam sa incerc cu peste pangasius(care am inteles ca nu e bun) sau pastrav.
si inca ceva cred ca nu are nimic ca o scot la plimbare in spatele blocului:D pt ca ei ii place foarte mult |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|