| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
comma Testos juvenil

Data inscrierii: 10/11/2009 Mesaje: 13 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 05 29, 2010 5:41 pm Titlul subiectului: Urgent - conjunctivita sau pneumonie |
|
|
salut tuturor
am o broscuta cu varsta de 3 ani jumate si de cateva zile am observat urmatoarele simptome
- are ochii unflati si ii tine inchisi mai mereu ... mai ca merge cu ochii inchisi
- doarme mai tot timpul si nu prea are chef sa faca miscare
- cand totusi face miscare ... se misca foarte lent si parca e un robotel ... parca ar avea picioarele amortite
- nu mai are chef de mancare ... si inainte era o mancacioasa foarte mare, mai ca ziceai ca o sa sara din acvariu
din cate am citit pe net, ar putea sa fie conjunctivita sau pneomonie
si am mai inteles ca pot sa-i dau cu vitamina A uleioasa pe la ochi sau cu kanamicina H
medicamentele astea se gasesc si in farmaciile pentru oameni, in caz ca nu gasesc nici o farmacie veterinara deschisa in seara asta?
ce alt trtament as putea sa-i mai aplic?
stiti vreun cabinet veterinar si o farmacie prin zona Parc Titan - Diham - Chisinaului - Delfinuui - Costin Giorgian (McDonalds Morarilor+Basarabiei) ... Bucuresti? ... urgent ... pentru ca vreau sa ma duc in seara asta sa-i cumpar mecamente
si apropo ... din experienta voastra ... cat costa un consult la un medic veterinar pentru o broscuta ... aproximativ
cam in cat timp si-ar reveni broscuta din momentul aplicarii tratamentului?
va multumesc si astept raspunsurile voastre
cu stima |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1192 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 05 29, 2010 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din descrierile tale pare ca e conjuctivita. Cauzele pot fi mai multe, deficienta de vitamina A, apa murdara, expunere la curenti de aer.
Cabinete veterinare cu program prelungit si de week-end sunt cele din reteaua http://www.medicveterinar.ro/index.php/contact/
- sfatul meu ar fi sa le dai un telefon inainte pt a fi sigur ca trateaza si testoase, cei din Giulesti stiu ca trateaza si reptile, de restul nu stiu.
Consultatia si tratamentul cred ca ajung pana in 50 de ron.
Testoasele au un metabolism mai incet deci vindecarea va fi si ea mai lenta, >5 zile cat se va face tratamentul cu antibiotice. |
|
| Sus |
|
 |
comma Testos juvenil

Data inscrierii: 10/11/2009 Mesaje: 13 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 05 29, 2010 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult
am sunat la unu din cebinetele indiate de tine, si m-au programat pentru maine dimineata
mi-au zis ca o sa ii faca cateva zile tratament la cabinetul lor (banuiesc ca va trebui sa ma duc in fiecare zi la ei la cabinet pentru injectii ... adica nu o interneaza, cum am mai auzit ca se intampla in cazul altor animale) ... si apoi o sa continui tratamentul acasa
si toate astea ar costa cam asa ... 30 ron pentru ca ma baga in baza lor de date si 15 - 20 ron tratament/medicamentatia
m-ar mai interesa daca exista vacinuri pentru broscute, impotriva anumitor boli ... cum se fac la caini sau la pisici
inca odata multumesc mult |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|