| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
Glodeanu Natali Karina
Data inscrierii: 28/01/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum 05 23, 2010 1:00 pm Titlul subiectului: Suiera broscuta |
|
|
De azi dimineata broscuta mea suiera cand scoate capul din apa. E foarte vioaie dar parca dupa 3-4 sec dupa ce sta afara din apa nu mai rezista.
I-am dat mancare sa vad cum se comporta. Cat timp a stat in vasul in care mananca (care e mai putin adanc) nu a suierat. Dupa ce am pus-o inapoi in acvariu nu a suierat, dar dupa vro 30 min iara am auzit-o. Cand sta pe insula parca respira mai repede.
Sub ochiul drept e putin rosie si cred ca i zgariat nasul . Poate s-au batut ?
Sunt foarte ingrijorata. Si in momentul acesta nu e deschis la nici un veterinar. |
|
| Sus |
|
 |
marijane Testos juvenil

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 8 Locatie: arad
|
Trimis: Lun 03 14, 2011 11:43 pm Titlul subiectului: Si a mea suiera |
|
|
hello , si broscuta mea a inceput sa suiere. de 2 zile am mutat-o intr-un acvariu mai mare si de atunci am observat ca suiera cand scoate capul afara si parca gatul (gusa) i s-a umflat putin si isi tot deschide gura in apa. In rest , se comporta exact la fel. Ce sa fac?
Va rog ,daca a mai patit cineva la fel cu broscuta lui pls ast rasp. |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011 Mesaje: 683 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Mie 03 16, 2011 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| S-ar putea sa aiba o afectiune pulmonara. Cel mai bine este sa mergeti cu ele la un medic veterinar cat mai repede posibil. |
|
| Sus |
|
 |
testoasa98 Testos juvenil

Data inscrierii: 09/07/2011 Mesaje: 51
|
Trimis: Lun 07 11, 2011 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Broscutele pot trai cu afectiunea asat ....A mea nu are dar in caz ,,,ca face ..veterinaul din oras cred ca se pricepe doar la vaci si porci sii na ma tem pentru ea.In caz ca se va imbolnavi voi merge cu ea la un medic mai bun probabil in arad ! |
|
| Sus |
|
 |
|