Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Testoasa mea are dinti!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Merikka
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/02/2009

MesajTrimis: Vin 05 21, 2010 9:22 am    Titlul subiectului: Testoasa mea are dinti! Raspunde cu citat (quote)

Da da da...stiu ce o sa spuneti! Ca testoasele nu au dinti! Am vazut si eu, am citit si eu, dar... gura testoasei mele spune altceva. Azi dimineata, m-am dus la Boriska, sa ma joc cu el...si cum face dimineata se gudura ca un catel, da din labute prin apa, conversam fiecare in partea cealalta a geamului! Eu dau din maini cum da el din labute Smile si p-urma trecem la jocul 2. Eu ii dau degel si el prin geam incearca sa muste Smile stie tare bine ca nu primeste nika, dar asa ne jucam noi Smile Si tot cascand gura iaka asa...m-am uitat la el in gura si care mi-o fost mirarea sa constat dintisori ca la cobra, numai ca mici...foarte ascutiti chiar pe marginea ciocului...si sus si jos are. Pacat ca nu pot sa le fac poza...dar cand vine tati acasa, poate gasim o smecherie sa il pozam.
So ceva idei? De la prea multa carne de pui cruda...a facut dinti? Sau ce am vazut eu e altceva? Dar ca seamana cu niste dinti, garantez!
Interesting, avem crocodylozaur la noi in acvariu Smile
Sus
ralu.

Data inscrierii: 26/08/2010

MesajTrimis: Vin 09 03, 2010 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca stiu la ce te referi. Am o poza facuta testoasei mele, in care se vad acesti presupusi "dinti":

http://ralu-s.deviantart.com/gallery/#/d2snr8d
Sus
delta
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/03/2009

MesajTrimis: Sam 09 04, 2010 12:20 pm    Titlul subiectului: Re: Testoasa mea are dinti! Raspunde cu citat (quote)

Merikka a scris:
De la prea multa carne de pui cruda...a facut dinti?
Să vezi ce colți le cresc dacă le hrănești cu niște mici din carne de oaie și de vacă!
Dacă le dai doar carne de pui, le vor crește la un moment dat și aripi...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.