Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Broscuta inghite nisipul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
brunetzik
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/04/2010

MesajTrimis: Mar 04 27, 2010 10:36 am    Titlul subiectului: Broscuta inghite nisipul Raspunde cu citat (quote)

Buna, am si eu o intrebare: Daca in acvaterariu pun nisip sau pietris dar nu foarte mare, oare e posibil sa il inghita? Acum am pamant de flori si e ok, nu il mananca. Multumesc
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mar 04 27, 2010 6:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate nu observi tu, dar s-ar putea sa inghita. Cu nisipul risti prea mult pentru ca este mult mai fin ca pamantul
Sus
takawachinchila
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Mar 04 27, 2010 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scoate pamantul si pune niste pietre maricele, cat sa nu poata fi inghitite.
Sus
delta
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/03/2009

MesajTrimis: Mar 04 27, 2010 7:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pandy a scris:
Poate nu observi tu, dar s-ar putea sa inghita. Cu nisipul risti prea mult pentru ca este mult mai fin ca pamantul
Dacă nu separă prea bine partea de uscat de cea cu apă, apa se va murdări prea des din cauza pământului şi va fi o bătaie de cap să tot cureţe bazinul...
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 29/03/2010

MesajTrimis: Mie 04 28, 2010 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

testoasele au "prostul obicei" de a fi curioase. Deci vor "degusta" orice arata a mancare. chiar si pietricele mai mici ce pot fi inghitite dintr`odata
Sus
delta
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/03/2009

MesajTrimis: Mie 04 28, 2010 11:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claux a scris:
testoasele au "prostul obicei" de a fi curioase. Deci vor "degusta" orice arata a mancare. chiar si pietricele mai mici ce pot fi inghitite dintr`odata
Tragi un strat de Aquasilicon pe fundul bazinului şi presezi pietrişul de el (apoi îndepărtezi pietricelele care nu s-au lipit) ca să n-ai probleme.
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 29/03/2010

MesajTrimis: Mie 04 28, 2010 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai grija sa clatesti de foarte multe ori acvariu dupa ce pui siliconul.
Sus
brunetzik
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/04/2010

MesajTrimis: Mie 04 28, 2010 7:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspunsuri, apa e separata de pamant printr-o sticla, deci nu se combina pamantul cu apa. Am sa incerc si cu pietrele si poate va avea si un aspect mai frumos..aa am uitat la un moment dat am pus gazon..dar se facuse urat si l-am scos..acum mai sunt vreo 2 3 fire:-? dar ma gandesc sa mai pun prin unele locuri sa nu fie chiar numai pamantul , 2 pietre si un con:)).
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.