Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Filtru intern
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Alte specii de testoase
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 29/03/2010

MesajTrimis: Vin 04 16, 2010 12:52 pm    Titlul subiectului: Filtru intern Raspunde cu citat (quote)

Salutari tuturor.
Revin pe forum cu o intrebare. Vreau sa cumpar un filtru intern pentru acvariul meu de 80L recent infiintat.

Am gasit filtrul asta http://www.animal-shop.ro/prod.....100-l.html
Ideea e ca e facut de Shenzhen si e o copie dupa http://pepika.ro/produse/21-ac.....100-l.html

Ce ziceti merita primul? Diferenta nu este mare. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Ps. E urgent. Sa stiu daca il comand sau nu. Mersi
Sus
polar bear
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Vin 04 16, 2010 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Filtru complet economic.
Purifica apa din punct de vedere mecanic si biologic.
Durabil si usor de folosit.

Putere: 8 W (Shocked)
Debit maxim: 500 l/h
Volumul acvariului: 150 l

nu imi pasa ce scrie,eu iti recomand un filtru extern.unul intern este bun pentru acvari de 20-45 litri.
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Vin 04 16, 2010 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu vrei avea prea mari reusite cu el ...
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 04 16, 2010 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc.
dar bugetul nu imi permite unul extern. vreau sa iau unul la maxim 35 40ron.
aveti vreo propunere totusi pentru unul intern?
Sus
takawachinchila
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Vin 04 16, 2010 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde si de gabaritul testoasei. Eu am impresia ca orice filtru intern as pune la mine in acvariu (ma rog, la testoasele mele Very Happy) nu ar face fata. Ca sa spun mai de-a dreptul, cand femela face un ditamai "ursuletul", ma indoiesc sincer eficienta unui filtru intern.
Sus
Kirill
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 02/03/2009

MesajTrimis: Sam 04 17, 2010 12:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am folosit un fluval 2+ si am 4 testoase. Apa era limpede ,si curata, intradevar, era oarecum cu o tenta galbuie. Dar cred ca daca adaugi si ceva carbuna in filtru functioneaza de minune.Cred ca e o solutie buna pana mai faci rost de ceva bani.Nu te complica cu filtre de doi bani [20-50 lei]
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 04 17, 2010 7:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu unul tot intern am, am fluval 4 plus, la o testoasa de 3 ani si se mentine apa curata, la fel ca si la [Kirill], o tenta galbuie
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Sam 04 17, 2010 8:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acea tenta galbuie dispare odata cu schimbarea carbunelui
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 04 17, 2010 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu, dar vreau sa punctez faptul ca nu am spalat filtrul de aproximativ 1 luna, doar ce am completat cu apa.
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 04 18, 2010 11:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc. am optat pana la urma pentru Filtru intern Resun Titan SP - 1200 l. Daca nu va face fata asta e. Il voi schimba in timp. Am 2 testoase de 7 - 8 cm.

Mai spune-ti-mi va rog ce trebuie sa fac cand il voi primi. Il spal si il bag in functiune alaturi de testoase? ms
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 04 18, 2010 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, ai putea sa il clatesti putin sa nu fie diverse impuritati pe el. Il bagi in functiune, de preferat sa fie complet acoperit de apa, si sa nu iti faci probleme ca nu face nimic, in primele zile, nu vei observa nici o diferenta intre a avea si a nu avea filtru. Dureaza ceva timp pana isi formeaza coloanele de bacterii necesare. Filtrul trebuie sa functioneze 24/24 si 7/7
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 04 19, 2010 11:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc celor care au raspuns
Sus
shuba
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 14/04/2010

MesajTrimis: Mar 04 20, 2010 7:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claux are efect filtru?
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 04 21, 2010 8:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

abia azi mi se livreaza. oricum abia dupa cateva zile o sa se vada efectele.

Last edit:
"dezamagit" si pun in ghilimele pentru ca nu e vina filtrului ci a mea. Se pare ca e prea puternic pentru 80 de litrii. Le cam ameteste pe testoase. Ma gandesc sa contactez magazinul si sa-l schimb cu unu Filtru intern Hailea RP 400.

Ce ziceti?

Ultima modificare efectuata de catre claux la Mie 04 21, 2010 6:52 pm, modificat de 1 data in total
Sus
claux
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 04 21, 2010 6:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ps: scuze de dublu post. Am editat postul anterior.
Deci astept parerei opinii

Ultima modificare efectuata de catre claux la Mie 04 21, 2010 6:53 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Alte specii de testoase Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.