| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
sergiug
Data inscrierii: 13/02/2007 Mesaje: 4 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 02 15, 2007 9:46 am Titlul subiectului: Repti Glo 5.0 ...in petshop-uri??? |
|
|
Vorbeati un pic mai devreme de Repti Glo 5.0 Compact...din cate stiu acest model este echivalent neonului Repti Glo 5.0 doar ca se infileteaza intr-un suport de bec obisnuit (dulie parca ii zice).
Imi puteti spune si mie daca in Rom se gasesc in comert aceste modele...eventual unde si cam la ce pret?
Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Monoceros Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 964 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 02 19, 2007 1:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| [toto_alex2rap4ever] te rog sa ne spui de unde ai achizitionat acel Repti Glo 5.0 Compact!!!! |
|
| Sus |
|
 |
toto_alex2rap4ever Testos activ

Data inscrierii: 29/01/2007 Mesaje: 201 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 02 19, 2007 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| de la un pet shop din crangasi unde are si doctor veterinar...nu stiu exact cum se cheama pet shopul dar daca e nevoie o sa ma interesez si o sa dau adresa completa..... pret 46 roni costa cel de 13W pe care il am eu |
|
| Sus |
|
 |
adrian25 Testos juvenil

Data inscrierii: 17/01/2007 Mesaje: 57 Locatie: bucuresti - grozavesti
|
Trimis: Lun 02 19, 2007 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca ma int si pe mine unde se gaseste un bec Repti Glo5, pt ca tub neon nu prea le-as pune, odata am trecut prin crangasi spre giulesti cu masina si am vazut un pet shop destul de maricel si la strada, am fost sambata pe jos si nu l-am mai gasit, poate era mai departe si nu am mers eu destul , oricum daca stii unde e magazinul si cum se ajunge sa ne spui si noua, merci
ps: altcineva mai stie undese gasesc becuri repti glo5? nu tub neon |
|
| Sus |
|
 |
Monoceros Site Admin

|
Trimis: Lun 02 19, 2007 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| toto_alex2rap4ever a scris: | | de la un pet shop din crangasi unde are si doctor veterinar...nu stiu exact cum se cheama pet shopul dar daca e nevoie o sa ma interesez si o sa dau adresa completa..... pret 46 roni costa cel de 13W pe care il am eu |
Te rog da-ne detalii!!! ...puncte de reper, strada... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 02 19, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
reper nu prea este prin zona decat tehnometal(liceul)la celalalt capat al strazii fratilor.....petshop-ul se afla la intersectia Strazii Ceahlau cu Fratilor nr 11,sector 6..este imposibil sa nu il vezi pt ca este o cladire cu etaj destul de mare acolo este si pet shop si doctor veterinar chiar foarte bun..... aceasta este strada pe care se afla: http://www.bucuresti.com.ro/ww.....eetID=1730
ps:in cazul in care nu are pe stoc iti poate face comanda
bafta!!
[adrian25]spune:"ps:altcineva mai stie undese gasesc becuri repti glo5? nu tub neon"
ce am auzit ca se mai gasesc si la obor in piata becuri cu uvb dar nu am ajuns acolo ca sa iti spun sigur... |
|
| Sus |
|
 |
natasialex
Data inscrierii: 16/02/2007 Mesaje: 4 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 02 22, 2007 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca este vorba despre petshopul Animax din Crangasi este chiar la capul podului Grant. Cum vi dinspre Militari treci podul si pe partea stanga, este si un parculet de copii acolo. |
|
| Sus |
|
 |
Monoceros Site Admin

|
Trimis: Joi 02 22, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu este vorba de acel petshopul Animax (situat pe str. Turda), pentru ca a precizat locatia fiind "intersectia Strazii Ceahlau cu Fratilor nr 11".
Oricum si acel Animax este bine dotat si poti gasii, deasemenea Repti Glo 5.0, insa nu si varianta compact. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 02 22, 2007 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu este vorba de Animax...Animax nici nu are un magazin in Crangasi sau Giulesti..decat pe cel de pe Turda sau de la Carfour Orhidea  |
|
| Sus |
|
 |
gabosbaro Testos juvenil

Data inscrierii: 02/02/2007 Mesaje: 69 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 23, 2007 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| scuze ca va deranjez din nou...spunetimi si mie... pe unde gasesc centre sau magazine animax???spunetimi de urgenta ca trebuie sa ma duc sa le iau cate ceva.ms mult.in sect 4 sau prin bucuresti |
|
| Sus |
|
 |
mycka Testos juvenil

Data inscrierii: 10/11/2006 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin 02 23, 2007 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
gabosbaro scrie mai sus
si mai gasesti si pe net, ca doar au site  |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 23, 2007 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
gabosbaro, Animax gasesti pe strada Turda, pe linia lui 41, este chiar langa statia Turda.
Ultima modificare efectuata diego la Vin 02 23, 2007 8:05 pm, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
mycka Testos juvenil

Data inscrierii: 10/11/2006 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin 02 23, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si in carrefour orhideea |
|
| Sus |
|
 |
adrian25 Testos juvenil

Data inscrierii: 17/01/2007 Mesaje: 57 Locatie: bucuresti - grozavesti
|
Trimis: Dum 02 25, 2007 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi pt indicatii legate de pet shop, am fost la animax, cel de dupa podul grant din crangasi, si nu aveau deloc repti glo5, acel vanzator a zis ca poate vor aduce, dar nu pe comanda, nu parea ca stie exact ce-i cer, a fost cam evaziv, iar in obor in piata am vazut doar intr-un singur loc, dar nu repti glo5, ci heat glo, in animax orhideea am fost sapt trecuta si au zis ca au sa aduca cel tarziu marti, de atunci am fost in fiecare zi dar tot nu au adus, nu stiu unde sa mai incerc
stie cineva un loc unde au sigur becuri repti glo5? sau are cineva de vanzare? am mare nevoie de unul, dar nu as lua ceva mai slabut, daca tot dau banul sa iau ceva calumea, merci si multa sanatate broscutelor voastre  |
|
| Sus |
|
 |
Monoceros Site Admin

|
Trimis: Dum 02 25, 2007 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Profipet este distribuitor Hagen (marca care produce Exo Terra Repti Glo), ei detin acel petshop ZooMania din Complexul Comercial Cora Pantelimon (cum intrii in complex, pe dreapta inainte de BCR), acolo au sigur Repti Glo 2.0; 5.0; 8.0; insa nu si varianta compacta (gen bec economic), dar e posibil sa aduca si la comanda, poti sa incerci. |
|
| Sus |
|
 |
|