Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Hranirea broastelor "in deplasare"

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
pustiu
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 31/01/2010

MesajTrimis: Mar 03 16, 2010 11:06 pm    Titlul subiectului: Hranirea broastelor "in deplasare" Raspunde cu citat (quote)

Buna seara

multa lume zice ca-si hranesc broastele in alt acvariu sau alt loc, inafara acvaterariului de zi cu zi.
vreau sa-i intreb pe cei care procedeaza in asa fel citeva lucruri:
- de fiecare daca cand le hraniti scoateti apa din acvariu si puneti in celalalt "recipient" sau puneti apa de la robinet, sau le hraniti pe uscat?
- le hraniti o data sau de doua ori pe zi?
- aveti filtru intern sau extern? inrteb asta sa vad ce v-a determinat sa obtati pentru aceasta solutie.

respecte
Sus
CooLT2006
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 07/03/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hello, in principiu atunci cand hranesc broscutzele tind sa am grija sa nu murdaresc apa, dar daca ai filtru le potzi hranii si in acvariul unde le tzii...daca le dai peshte crud, este bine sa le dai intr-un recipient separat pt ca se murdareshte apa foarte ushor, am folosit apa direct de la robinet si nu cred ca au avut probleme pana acum cu asta...ideea este sa ashteptzi sa se evapore cat de cat clorul, si sa fie apa limpede nu sa aiba culoarea "laptoasa".
Sus
CooLT2006
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

P.s.: odata pe zi iarna si cam de doua ori vara...si filtru intern...ele rezista si pana la 1 luna nemancate dar e bine a nu exagerezi cu asta...nu tr hranite foarte des iar daca le hraneshti zilnic este bine sa le dai putin;)
Sus
mihaelajulia
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/01/2009

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde cat de mari sunt. cele mici (ca si varsta) mannca cam de 3-4 ori pe zi, portii mici. Cand mai cresc o data pe zi, iar cele adulte mananca cam de 2-3 ori pe saptamana.
Intotdeauna mancarea testoaselor de apa, se da in apa, ele neavand saliva nu pot inghiti pe uscat.

Testoasele adulte rezista si mai mult de o luna fara hrana, spre exemplu cand sunt in hibernare, dar asta-i alta poveste
Sus
CooLT2006
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

astea de florida din cate stiu eu nu hiberneaza...li se incetineshte considerabil metabolismul dar nu intra ca celelalte in hibernare...
Sus
mihaelajulia
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/01/2009

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 6:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CooLT2006 a scris:
astea de florida din cate stiu eu nu hiberneaza...li se incetineshte considerabil metabolismul dar nu intra ca celelalte in hibernare...

tocmai ce ziceam ca-i alta poveste. depinde de rasa, de unde a crescut, cum a fost obisnuita, starea de sanatate, conditiile de hibernare...alta tema.
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CooLT2006 a scris:

asa este, testoasele de apa crescute in captivitate (mai ales cele de apartament) nu hiberneaza, pentru simplul motiv ca nu au conditiile necesare hibernarii
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.