Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nu vrea sa manance Sad(

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
summ3r_night
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 13/03/2010

MesajTrimis: Mar 03 16, 2010 9:28 pm    Titlul subiectului: Nu vrea sa manance :(( Raspunde cu citat (quote)

am o broscutza de vineri si nu vrea sa manance.Nu`i trebuie nimik numai vineri seara a mancat.Ce sa fac ? Oare e bolnava ?:-s
Sus
Dorelama
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 11/09/2009

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate nu ii place ce ii dai; cred ca trebuie sa afli ce ii placea sa manance inainte. Eu le-am luat pe ale mele de la Hornbach si odata cu ele am luat si mancare de care le dadeau acolo.
Sus
summ3r_night
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 5:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gamarus mi`a dat omul de la pet shop.in prima zi a mancat din alea si i`am cumparat de toate si nimik. Sad
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 7:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fi atent...eu inainte faceam o greseala, ii dadeam gammarusii intregi Very Happy rupe-i in 2
Sus
Zozy and BuBu
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/03/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 7:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Logi a scris:
fi atent...eu inainte faceam o greseala, ii dadeam gammarusii intregi Very Happy rupe-i in 2

eu le dau gamarusi de cand le am si nu trebuie sa ii rup Shocked La inceput si le rupeau singure, dar acum le mananca intregi Shocked bine, nu sunt asa de mari ca sunt mai de la fund ca mi se termina capul de pereti
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 7:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine..ma mir totusi...a mea nu crede ca poate sa-i rupa singura...oricum cred ca e mai bine asa
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 7:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce conditii ai ?
Poate fi vorba si de neacomodare
Sus
summ3r_night
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Are incalzitor la 26 de grade, asa mi sa zis de unde am luat`o.Si un bec normal care e aprins aproape toata ziua

Ultima modificare efectuata de catre summ3r_night la Mie 03 17, 2010 9:06 pm, modificat de 1 data in total
Sus
pustiu
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 31/01/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Logi a scris:
a mea nu cred ca poate sa-i rupa singura

nu fi convins de acest lucru!!!
sau mai bine zis, o sa te convingi cand o sa te apuce prima data de deget Laughing

respecte
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Joi 03 18, 2010 6:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

summ3r_night a scris:
Are incalzitor la 26 de grade, asa mi sa zis de unde am luat`o.Si un bec normal care e aprins aproape toata ziua

Ce fel de acvariu ai ?
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Joi 03 18, 2010 12:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cred ca tine cura de slabire
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.