Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Momeala de pescuit

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Sawking
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/03/2010

MesajTrimis: Mie 03 03, 2010 1:33 pm    Titlul subiectului: Momeala de pescuit Raspunde cu citat (quote)

Puteti sa le dati broscutelor, ca si hrana vie, si viermisori.cautati in orasul vostru un magazin pentru pescari care vinde si momeala vie, si cumparati ca sunt ieftini.
Numai aveti grija sa nu ii scapati prin casa ca peste vreo 2-3 zile va treziti cu muste Embarassed
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mie 03 03, 2010 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

defapt nu ma mira...ca mananca....ca doar e animal de balta...dar nu stiu....cat de mult i-ar place viermisorii aia...si daca s-ar atinge de ei la fel de mult ca de gammarus..
Sus
Lorien
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Mie 03 03, 2010 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai stiam ca mananca rame, cel putin asa am auzit cateva persoane, deci si viermisorii ar trebui sa fie ok..teoretic..a mea nu a vrut sa manance rame..e o simandicoasa Very Happy
Sus
Sawking
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/03/2010

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 12:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ramele sunt prea mari, probabil broscutele intampina dificultati la inghitire, dar viermii sunt numai buni de o imbucatura spam
Sus
Lorien
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 12:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai nu i-am dat intregi, logic...le-am taiat cu lama (mama ce sadic suna Very Happy )
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da voi chiar credeti ca nu le pot rupe si singure????nu ati fost niciodata muscati sa vedeti ce forta au in maxilar?eu din contra caut rame cat mai mari si nu ramane nici urma de ele in acvariu dureaza putin pana se invata sa le manance dar dupa aia o sa le manance ca pe spaghete..
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.