Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Care legume si fructe sunt preferate?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Sawking
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/03/2010

MesajTrimis: Mar 03 02, 2010 1:07 pm    Titlul subiectului: Care legume si fructe sunt preferate? Raspunde cu citat (quote)

am si eu 2 brosky de 4 ani (pereche) si pe langa mancarea clasica(granule si carne) le-am mai dat spanac si banane (am observat ca le place).
Ce alte legume sau fructe ar mai manca? Question
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mar 03 02, 2010 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mar 03 02, 2010 3:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa nu le dai prea des fructe si nici spanac, cea mai recomandata este salata verde
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Mar 03 02, 2010 8:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu vroiam sa le dau ceva legume/fructe..dar nu stiam mai exact ce...uite ca mi-ai dat idei.
Sus
Lorien
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Mie 03 03, 2010 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu astept sa vina vara sa apara ciresele, pepenii si capsunile ca in rest am incercat cam toate fructele recomandate si domnisoara mea nu face decat sa le scuipe inapoi in apa si sa intoarca codita la ele..nici cand am tinut-o nemancata o zi intreaga nu a vrut..
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Mie 03 03, 2010 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

toate alea spuse de tine intra la categoria "cu ce nu trebuie sa hranesti testoasa"...trebuie sa stiti ca testoasele de florida sunt carnivore cand sunt mici ...isi dezvolta apetitul de vegetale deabia pe la 1-2 ani...asa ca nu mai incercati toate fructele ci doar asteptati sa mai creasca..
Sus
svoloci999
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/12/2009

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alyenn666 uite mai sus ce a scris Sawking ca are 2 brosky de 4 ani(pereche) si nu sunt mici deja!!!ExclamationWink
Sus
Lorien
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda si a mea are peste 2 ani...nu stiu daca se referea la post-ul meu, dar toate fructele pe i le-am dat erau pe lista de alimente recomandate
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 6:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

svoloci999 a scris:
alyenn666 uite mai sus ce a scris Sawking ca are 2 brosky de 4 ani(pereche) si nu sunt mici deja!!!ExclamationWink

pai exact punctul meu de vedere ale lui sawking mananca vegetale iar ale lui
lorien nu...deci inainte sa te ratoiesti citeste mai atent..
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lorien a scris:
mda si a mea are peste 2 ani...nu stiu daca se referea la post-ul meu, dar toate fructele pe i le-am dat erau pe lista de alimente recomandate

la al tau ma refeream pentru ca sawking zicea ca ale lui mananca spanac (deci vegetale)
sunt toate fructele pe lista dar lista aia se refera la toate speciile de testoase nu numai la cele de florida...citisem undeva ca alimentele care contin foarte multa apa nu sunt bune:ex.varza,castarvete,tomate,pepeni etc
nu te astepta ca testoasa sa prefere salata in locul carnitei sau stixurilor..
incearca sa-i dai salata dupa ce nu o hranesti vreo 2 zile..
Sus
svoloci999
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/12/2009

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 7:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alyenn666 scuze Embarassed
Sus
polar bear
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Joi 03 04, 2010 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"sa stiti ca testoasele de florida sunt carnivore cand sunt mici ...isi dezvolta apetitul de vegetale deabia pe la 1-2 ani...asa ca nu mai incercati toate fructele ci doar asteptati sa mai creasca.."

Nu neaparat.La mine broscuta mananca fructe de la 3 luni si mananca si in ziua de azi.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.