Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nu am filtru
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

filtrul intern nu o sa mai faca fata dupa ce testoasele vor mai creste.
Sus
alexa_2010
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 13/02/2010

MesajTrimis: Joi 03 18, 2010 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am 20 de litri de apa in acvariu, credeti ca nu va face fata un filtru intern?
Sus
polar bear
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Joi 03 18, 2010 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am un filtru intern la 50 litri si mentine apa aproape cristal timp de 2 saptamani(dupaia schimb 20 litri si apa zici ce este ca noua).eu zic ca face fata.dar depinde.mai demult am avut unul care se descurca doar la 10 litri si nici nu o mentinea curata si doar facea bule.
Si totusi,este adevarat ca un filtru intern nu o sa reziste cand testoasele vor fi mari.acela intern este doar o optiune cand nu ai suficienti bani sau cand testoasele sunt mici.
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 01/04/2011

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In primul rand, bine v-am gasit! Smile

Am si eu o intrebare. Am doua broscute, una de 7cm, una de 5cm, care cresc vazand cu ochii, bine-nteles. Momentan le tin intr-un acvariu de 14L pe care il umplu cu maxim 10L. Pana acum nu am vrut sa bag banii intr-un filtru mic pentru ca urmeaza sa le duc acasa (stau in camin si aici nu am spatiu) si atunci vreau sa le fac un acvariu si filtru ok pentru ele. Dar incep sa ma gandesc serios la un filtru micut si ieftin, pe care eventual l-as putea folosi ca al doilea filtru la viitorul acvariu. Ma indoiesc ca un filtru intern ar face fata la asemenea broscute jegoase, dar filtre externe pentru 10L inca nu am vazut. Pot folosi un filtru extern pentru 100L, de exemplu? Sau unul intern de capacitate mai mare?
Ce solutie credeti ca as putea gasi? Multumesc anticipat!
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mar 04 05, 2011 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit!

Pentru inceput as incerca cu unul intern, nu neaparat micut, ci unul acceptabil care sa faca fata pentru un timp nedeterminat (nu ai specificat cand vei ajunge acasa) Smile
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 04 06, 2011 11:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acasa voi ajunge la inceputul lui iulie, iar filtrul nu stiu cat imi va lua pana il voi face (pentru ca acvariul il fac in vacanta de Pasti). Acum ma intreb... daca iau un filtru intern, pentru acvarii de ce dimensiuni sa iau? De 10L sau ceva mai puternic?
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mie 04 06, 2011 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un filtru se spune ca face fata daca capacitatea de filtrare este de 10x mai mare decat volumul de apa. Prin urmare - 10 litri - filtru care filtreaza minim 100L/h. Tinand cont ca ai 2 testoase, ambele dornice sa faca mizerie, eu as cauta un filtru care sa aiba minim 300 litri/h cu cel putin doua medii filtrante (filtrele interne de obicei au doar un mediu filtrant, buretele, dar se gasesc si unele filtre care au carbuni activi)
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Mie 04 06, 2011 12:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar nu mai bine ar merge un filtru extern DIY? ca dupa ce nu mai face fata filtrul intern... alta belea. asa, da banii o data si gata treaba, nu?
Sus
testoasagirl
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 04 06, 2011 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum m-am lamurit. Multumesc mult de tot!

L.E.: takawachinchila, nu vreau inca sa fac un filtru extern pentru nu am timp si nici spatiu aici in camin si astept sa vina vacanta ca macar spatiu sa am daca nu si timp. Smile
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.