Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nu am filtru
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
alexa_2010
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 13/02/2010

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 3:53 pm    Titlul subiectului: Nu am filtru Raspunde cu citat (quote)

nu am filtru si am vazut k cel mai ieftin este Filtru extern AquaClear Mini Hagen (din cauza bugetul) e bun de ceva sau mai astept?
Sus
Dorelama
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 11/09/2009

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 4:00 pm    Titlul subiectului: Re: Nu am filtru Raspunde cu citat (quote)

alexa_2010 a scris:
nu am filtru si am vazut k cel mai ieftin este Filtru extern AquaClear Mini Hagen (din cauza bugetul) e bun de ceva sau mai astept?

Parerea mea este ca pentru inceput (dimensiunea broscutelor este mica) poti folosi un filtru intern, care este mai ieftin.
Sus
alexa_2010
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si de care filtru intern sa iau?
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu te incurca cu un filtru intern pentru ca o sa dai banii degeaba. Fa un efort, ceva economii, si cumpara unul extern.
Sus
alexa_2010
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

problema e ca pana iau filtru cum schimb apa?
Sus
alexa_2010
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sau la ce e bun un filtru la curatare sau ce?
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 5:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cauta pe forum informatii despre filtre. Vezi la "apa si filtrarea ei" etc.
"la ce e bun un filtru?" Shocked
Sus
alexa_2010
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da am cautat ms, dar dak nu am filtru la cat timp sa schimb apa si trebuie schimbata in totalitate?
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai depinde cat de mare e acvariul,cate broaste ai si cel mai important cat de repede se murdareste apa...dfara filtru e aproape imposibil sa schimbi apa partial...
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Lun 02 15, 2010 8:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu momentan nu am filtru.. adica am dar nu am materialele filtrante iar banii sunt lipsa asa ca le schimb apa la 3-4 zile in totalitate depinde cat de repede o murdaresc. parca au o boala... cum e apa curata cum se rahatesc in ea imediat, iar testosu naparleste de parca acum e vara nu iarna. avand in vedere ca nick`ul tau e alexa.. ma duce la gandul ca esti fata.. deci 1 martie e aproape, iar tatal tau inafara de martisor poate iti da si niste bani... nu chiar 3 mil ptr un filtru extern bun(nou sau 1,5 mil SH) dar pe langa economiile tale tot e ceva.
Sus
Zozy and BuBu
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/03/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OsDeRos a scris:
eu momentan nu am filtru.. adica am dar nu am materialele filtrante iar banii sunt lipsa asa ca le schimb apa la 3-4 zile in totalitate depinde cat de repede o murdaresc. parca au o boala... cum e apa curata cum se rahatesc in ea imediat, iar testosu naparleste de parca acum e vara nu iarna. avand in vedere ca nick`ul tau e alexa.. ma duce la gandul ca esti fata.. deci 1 martie e aproape, iar tatal tau inafara de martisor poate iti da si niste bani... nu chiar 3 mil ptr un filtru extern bun(nou sau 1,5 mil SH) dar pe langa economiile tale tot e ceva.

Nici eu nu am filtru asa ca le schimb apa in fiecare zi. Cum le pun in apa cum fac caca. Intr-o zi asa m-au enervat ca le-am tinut in chiuveta de la baie sa isi faca acolo treburile (+ ca cea mare era constipata Confused ). Azi le mirosea apa a varza stricata f*uk Ce sa ma fac?
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum ce sa faci? Cumpara un filtru extern si asa vei rezolva problema cu apa.
Sus
Zozy and BuBu
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/03/2010

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diego a scris:
Cum ce sa faci? Cumpara un filtru extern si asa vei rezolva problema cu apa.

In afara de asta nu exista alta solutie?
Parintii mei nu sunt de acord sa le cumparam si altceva (pe langa ce au). Mad
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

orice animal fie el cat de mic are nevoie de niste minime conditii pentru a supravetui in captivitate. alta solutie nu exista decat sa schimbi apa o data la 2-3 zile ceea ce poate fi destul de stresant pentru testoase si chiar pentru tine
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Mie 03 17, 2010 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar eu nu m-am prins care e faza cu filtrul intern?... ramane mizerie pe fundul acvariul si nu o curata sau ce? eu am filtru intern si nu am nici o problema cu el
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, echipamente Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.