| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
Dany01 Testos juvenil

Data inscrierii: 08/09/2009 Mesaje: 45 Locatie: Sannicolau-Mare
|
Trimis: Joi 10 22, 2009 9:56 pm Titlul subiectului: Intrebare |
|
|
Ce parere au familile voastre fata de testoase?
La mine doar la mami le place de ele tati..... |
|
| Sus |
|
 |
OvidiuRogalski Testos juvenil

Data inscrierii: 19/07/2009 Mesaje: 86 Locatie: Prafuitul Bucuresti
|
Trimis: Vin 10 23, 2009 5:51 am Titlul subiectului: |
|
|
mama si tata imi adora boscuta avem in ficare seara un moment de reculegre in camera mea impreuna cu lopatica  |
|
| Sus |
|
 |
bosssu Testos meserias

Data inscrierii: 16/11/2008 Mesaje: 339 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Vin 10 23, 2009 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Lui tati ii plac animalele deci el e pro(e veterinar). Mami nare nimic in potriva, nici bunicu dar bunica....  |
|
| Sus |
|
 |
Merikka Testos juvenil

Data inscrierii: 27/02/2009 Mesaje: 14
|
Trimis: Vin 10 23, 2009 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
La mine mama e ingrozita, vine rar in vizita si se uita la ea si zice: "Vai ce monstru... si ce repede creste, in curand va mananca si pe voi"! Ne amuza teribil vorbele ei , ptr ca suntem foarte mandri de dimensiunile dinozaurului nostru  |
|
| Sus |
|
 |
roxana98 Testos juvenil

Data inscrierii: 27/10/2009 Mesaje: 90
|
Trimis: Lun 12 21, 2009 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mama imi uraste broasca,ea zice ca este scarboasa,iar bunica ii este frica de ea.In rest fratele,tata si mie ne place broscuta.
P.S.Cainele cred ca ar vrea sa se joace cu ea (sa o ia in gura si sa o arunce si sa continue asa 15-30 mn ). |
|
| Sus |
|
 |
Lorien Testos juvenil

Data inscrierii: 17/12/2009 Mesaje: 46 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 12 28, 2009 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mama nu o suporta deloc la inceput, dar de cand i-am adus-o plocon acasa s-a indragostit de ea. Tata in schimb imi zice in fiecare zi ca la vara ii da drumu pe balta  |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011 Mesaje: 954 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Mie 05 04, 2011 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu 2 intrebari mici: 1. Cum as putea sa imi dresez cainele sa nu mai vrea sa rontaie la testoase cand nu sunt langa el? Mi-ar placea sa il pot lasa si pe el liber in curte fara sa imi fac griji pentru testoase.
2. Un arici s-ar intelege bine cu testoasele? Ma tenta sa iau unul prin curte. Sincer as lua o testoasa de uscat dintr-o crescatorie, dar nu stiu cat de bine ar fi. Am vazut ca aricii mananca si serpi - capul unei testoase seamana cu cel al unui sarpe si nu vreau sa risc. |
|
| Sus |
|
 |
OsDeRos Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008 Mesaje: 680 Locatie: jegosul bucuresti
|
Trimis: Mie 05 04, 2011 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ rest: acum vedem si kinderii de pe site si asta`i bine, ca putem sa`i BATEM cand mai pun unele intrebari stupide si nu cauta pe tot forumul indiferent ca are 40 pagini cate un topic
@ sheppard: asta m`am intrebat si eu, avand in vedere ca-mi plac bullterieri si sunt foarte jucausi cand sunt mici, dar sa`i limitez apartamentul nu`mi convine, deci m`am rezumat momentan doar la testoase..... daca aflii cum.. zi`mi si mie te rog.
si ca sa raspund... la mine nimeni n`are nimic impotriva... doar mama se mai enerveaza pe testos cand vrea sa intre in bucatarie dupa aragaz |
|
| Sus |
|
 |
Logi Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010 Mesaje: 162 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi 05 05, 2011 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lol, lu maica-mea ii e frica de ea...da ii place de ea...pe taica-miu il apuca nervii cand vede cata atentie ii ofer testoasei...da se distreaza si el cu ea.. |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Vin 05 06, 2011 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce plante acvatice sunt bune de papat pentru testoasele de apa? Am vazut lista cu plante toxice - o sa ma duc cu ea cat de curand la cumparaturi sa verific ce iau. Dar m-ar interesa ceva plante care le surad in mod special testoaselor de apa, in special TSS, TSE si Emys orbicularis (astea sunt speciile pe care le am). Un prim candidat ar fi Elodia densa din cate imi spunea un alt utilizator de pe forum. |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 06, 2011 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Elodea Canadensis
- am citit ca ar fi o buna sursa de calciu
Elodea densa, Eichhornia crassipes, Azolla caroliniana |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Dum 05 22, 2011 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chestia cu live stream de pe prima pagina, "Felix Cam", oare cu ce fel de camera e facuta? Ma gandesc ca e o camera wireless care se conecteaza la internet. E chiar utila chestia si as vrea sa fac si eu asa ceva, sa mai arunc cate un ochi peste testoase fara sa le deranjez.
Aveti ceva instructiuni?  |
|
| Sus |
|
 |
diego Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

|
Trimis: Lun 08 29, 2011 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Are sau stie cineva o sursa pentru un tabel cu greutatea optima a testoaselor raportata la dimensiunea lor? Ar fi util inainte de hibernare sa cantaresc testoasele, ca sa vad daca sunt suficient de grase pentru a trece cu bine peste iarna. |
|
| Sus |
|
 |
ingerella-miha Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011 Mesaje: 99 Locatie: Bacau
|
Trimis: Mar 08 30, 2011 9:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Logodnicul meu nu prea e de acord da' eu tot o sa imi iau 2
Am gasit cv cv....
In cazul unei broaste testoase de 600-700g., se va administra o cantitate de 50-60g. tot la 2 zile, sau 150-200 g., la o greutate de 1.5-2 Kg. Obisnuit, se calculeaza o cantitate de hrana egala cu 8-10% din greutatea animalului, ce se va oferi la intervale de 1-2 zile, in functie de apetit si de consum. In stabilirea acestei cantitati se va avea in vedere, printre altele, varsta animalului, precum si rezultatele unor tatonari preliminare pentru hrana sa nu ramana, deoarece ea se poate altera si apoi trebuie aruncata.
http://www.testoase.go.ro/files/hrana.htm |
|
| Sus |
|
 |
|