Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Intrebare
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Discutii libere
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Dany01
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 08/09/2009

MesajTrimis: Joi 10 22, 2009 9:56 pm    Titlul subiectului: Intrebare Raspunde cu citat (quote)

Ce parere au familile voastre fata de testoase? Very Happy
La mine doar la mami le place de ele tati.....
Sus
OvidiuRogalski
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/07/2009

MesajTrimis: Vin 10 23, 2009 5:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mama si tata imi adora boscuta Cool Laughing avem in ficare seara un moment de reculegre in camera mea impreuna cu lopatica Razz
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 16/11/2008

MesajTrimis: Vin 10 23, 2009 10:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lui tati ii plac animalele deci el e pro(e veterinar). Mami nare nimic in potriva, nici bunicu dar bunica.... Laughing
Sus
Merikka
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/02/2009

MesajTrimis: Vin 10 23, 2009 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine mama e ingrozita, vine rar in vizita si se uita la ea si zice: "Vai ce monstru... si ce repede creste, in curand va mananca si pe voi"! Ne amuza teribil vorbele ei Smile, ptr ca suntem foarte mandri de dimensiunile dinozaurului nostru Laughing
Sus
roxana98
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/10/2009

MesajTrimis: Lun 12 21, 2009 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mama imi uraste broasca,ea zice ca este scarboasa,iar bunica ii este frica de ea.In rest fratele,tata si mie ne place broscuta.

P.S.Cainele cred ca ar vrea sa se joace cu ea Shocked (sa o ia in gura si sa o arunce si sa continue asa 15-30 mn Shocked Exclamation Shocked ).
Sus
Lorien
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/12/2009

MesajTrimis: Lun 12 28, 2009 10:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mama nu o suporta deloc la inceput, dar de cand i-am adus-o plocon acasa s-a indragostit de ea. Tata in schimb imi zice in fiecare zi ca la vara ii da drumu pe balta angryfire
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Mie 05 04, 2011 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu 2 intrebari mici: 1. Cum as putea sa imi dresez cainele sa nu mai vrea sa rontaie la testoase cand nu sunt langa el? Mi-ar placea sa il pot lasa si pe el liber in curte fara sa imi fac griji pentru testoase.

2. Un arici s-ar intelege bine cu testoasele? Ma tenta sa iau unul prin curte. Sincer as lua o testoasa de uscat dintr-o crescatorie, dar nu stiu cat de bine ar fi. Am vazut ca aricii mananca si serpi - capul unei testoase seamana cu cel al unui sarpe si nu vreau sa risc.
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Mie 05 04, 2011 11:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ rest: acum vedem si kinderii de pe site si asta`i bine, ca putem sa`i BATEM cand mai pun unele intrebari stupide si nu cauta pe tot forumul indiferent ca are 40 pagini cate un topic

@ sheppard: asta m`am intrebat si eu, avand in vedere ca-mi plac bullterieri si sunt foarte jucausi cand sunt mici, dar sa`i limitez apartamentul nu`mi convine, deci m`am rezumat momentan doar la testoase..... daca aflii cum.. zi`mi si mie te rog.

si ca sa raspund... la mine nimeni n`are nimic impotriva... doar mama se mai enerveaza pe testos cand vrea sa intre in bucatarie dupa aragaz
Sus
Logi
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 30/01/2010

MesajTrimis: Joi 05 05, 2011 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lol, lu maica-mea ii e frica de ea...da ii place de ea...pe taica-miu il apuca nervii cand vede cata atentie ii ofer testoasei...da se distreaza si el cu ea..Smile
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Vin 05 06, 2011 12:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce plante acvatice sunt bune de papat pentru testoasele de apa? Am vazut lista cu plante toxice - o sa ma duc cu ea cat de curand la cumparaturi sa verific ce iau. Dar m-ar interesa ceva plante care le surad in mod special testoaselor de apa, in special TSS, TSE si Emys orbicularis (astea sunt speciile pe care le am). Un prim candidat ar fi Elodia densa din cate imi spunea un alt utilizator de pe forum.
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Vin 05 06, 2011 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Elodea Canadensis

- am citit ca ar fi o buna sursa de calciu

Elodea densa, Eichhornia crassipes, Azolla caroliniana
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Dum 05 22, 2011 2:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chestia cu live stream de pe prima pagina, "Felix Cam", oare cu ce fel de camera e facuta? Ma gandesc ca e o camera wireless care se conecteaza la internet. E chiar utila chestia si as vrea sa fac si eu asa ceva, sa mai arunc cate un ochi peste testoase fara sa le deranjez.

Aveti ceva instructiuni? Very Happy
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Dum 05 22, 2011 9:53 pm    Titlul subiectului: Camera IP wireless Raspunde cu citat (quote)

http://www.digitalworld.ro/pro.....cal-S2802W
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 5:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Are sau stie cineva o sursa pentru un tabel cu greutatea optima a testoaselor raportata la dimensiunea lor? Ar fi util inainte de hibernare sa cantaresc testoasele, ca sa vad daca sunt suficient de grase pentru a trece cu bine peste iarna.
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011

MesajTrimis: Mar 08 30, 2011 9:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Logodnicul meu nu prea e de acord da' eu tot o sa imi iau 2Turtle Turtle hhh

Am gasit cv cv....

In cazul unei broaste testoase de 600-700g., se va administra o cantitate de 50-60g. tot la 2 zile, sau 150-200 g., la o greutate de 1.5-2 Kg. Obisnuit, se calculeaza o cantitate de hrana egala cu 8-10% din greutatea animalului, ce se va oferi la intervale de 1-2 zile, in functie de apetit si de consum. In stabilirea acestei cantitati se va avea in vedere, printre altele, varsta animalului, precum si rezultatele unor tatonari preliminare pentru hrana sa nu ramana, deoarece ea se poate altera si apoi trebuie aruncata.

http://www.testoase.go.ro/files/hrana.htm
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Discutii libere Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.