Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Ajutor! testoasa de uscat cu carapace sparta si fara apetit
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de uscat
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Durpaneus
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/09/2009

MesajTrimis: Lun 09 14, 2009 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

i-am facut un "tarc", unde are si un loc unde sa se ascunda, insa pare mai stresata decit cind o lasam libera prin casa, ca se tot catara pe margini si da sa iasa afara.

i-am pus si o lampa care sa-i bata si s-o incalzeasca, insa imi e teama sa nu se aprinda cartoanele alea, si o tin aprinsa doar cind e cineva prin casa.

insa nici asa nu i-a venit apetitul. i-am dat carne de pui, castraveti, rosii, banane, salata inca nu am incercat, dar nici apa nu vrea.

ieri am scos-o la iarba verde, si am stat cam jumatate de zi, insa tot n-am surprins-o mincind sau bind apa.

tot ieri, cind i-am schimbat bandajul, dar fara sa-i ating pleura sau altceva, a inceput sa se mai agite, si ma impingea destul de puternic cu labutele din spate, insa pe urma tot si le tiriia. chiar si cind se chinuia sa se urce pe pietre sau alte obstacole, nu si le foloseste.

oase rupte sau dizlocate nu pare a avea, insa musculatura pare mai atrofiata/putin dezvoltata decit la cele din fata. fiindca n-am mai avut broaste, nici n-am cu ce sa compar; ma gindesc ca ar fi oarecum normal, fiindca cele din fata si le foloseste si la sapat, corect?

as cauta sa-i fac o radiografie, dar cine mi-o citeste calumea?! daca aveti sugestii de cabinete din constanta, va rog sa ma anuntati.

pot in vreun fel s-o hranesc fortat? ca am incercat sa-i deschid gura, dar n-am avut sorti de izbinda! macar sa incerce sa ma muste, da' ea nimic!

am facut un filmulet cu ea, dar nu stiu cum se uploadeaza...
Sus
Durpaneus
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 09 14, 2009 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

davidk a scris:
Unde o tii? Ai grija, daca o tii in interior sau in balcon inchis cu geam, sa ii asiguri o sursa de UV, cel putin 10% UVB, caci are nevoie sa asimileze calciul pentru vindecarea ranii.

exista lampi cu UV recomandate pentru broaste?

imi cer scuze ca poate intrebarile mele par/sint puerile, insa chiar habar n-am despre cum sa-mi cresc broasca, si daca as reda-o naturii nu cred sa supravietuiasca, chiar si cind va fi protezata;

mai este o varianta, la delfinariul din constanta am inteles ca ar avea si testoase si ca as putea sa o duc acolo, insa n-as vrea sa i se intimple ceva rau acolo, fie din lipsa de personal, fonduri sau atentie.
Sus
davidk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 11/06/2009

MesajTrimis: Lun 09 14, 2009 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In Zoomania (in Bucuresti se afla in Cora) poti gasi ReptiGlo 10.0 de 15W si 30W. Seamana cu tuburile fluorescente obisnuite, le poti folosi cu un balast (drossel) de 18 respectiv 36W. Lampa e bine sa stea la cca 40 cm de sol.
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 16/11/2008

MesajTrimis: Lun 09 14, 2009 8:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da exista cumpara neon reptile glo 8.0 5.0 sau chiar 10.0. Bafta sper sa se faca bn Wink .
Sus
davidk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Lun 09 14, 2009 8:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

5.0 e mult prea slab. Minim 10.0.
Sus
Durpaneus
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 09 15, 2009 11:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A INCEPUT SA MANINCE BROASCA !

chiar acum am venit de la un pet shop, de unde i-am luat inima de vita, si dupa ce m-am chinuit cu ea sa manince niste salata, de care nici nu s-a atins, dupa ce am incercat sa-i dau fortat apa (cu o seringa o stropeam pe la bot, si din cind in cind plescaia, dar sigur nu stiu daca a si baut), cind i-am pus cubuletele de inima a si dat iama in ele!

cred ca a mincat vreo 5-6, si inca mai bobineaza la ele. Happppy
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 09 15, 2009 7:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

felicitari mai incerca si cu apa Mr. Green
Sus
davidk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 09 15, 2009 8:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca e testoasa de uscat, ai mare grija, carnea poate sa ii provoace blocaj renal sau probleme hepatice!
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mar 09 15, 2009 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm nu stiam asta dar auzisem ca ele mananca vegetale... si asa e pe inima de vita zice ca e pt testoase de apa. Macar am aflat si eu ceva nou Mr. Green.
Sus
Durpaneus
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mie 09 16, 2009 8:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

capul de pereti dumnezeule, ma dispera broasca asta!

pai si ce sa-i fac, ca are si legume, si salata, de care nu se atinge, doar inima de vita a mincat-o, si chiar cu o mare pofta, as zice, ca odata a dat iama in bucatelele alea, si a mincat destul de multe!

eu eram chiar foarte fericit ca maninca ceva, de mai mult de o luna!

acum ce sa-i fac, sa nu-i mai dau?! ca altceva nu-mi maninca!

si mai intreb odata: cum se pot pune filmele pe forum?
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mie 09 16, 2009 9:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le uploadezi pe Youtube sau orice alt site de genul si ne dai link'ul
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Mie 09 16, 2009 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spune-i ca-i dai dulciuri dupa ce isi manancna legumele Laughing.
Sus
davidk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mie 09 16, 2009 11:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar cu trifoi, frunze si flori de papadie ai incercat? O bucata de piersica, pepene nu o intereseaza?
Sus
Durpaneus
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Lun 09 21, 2009 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la sugestia ta am incercat si cu pepene, si surprinzator, ieri a fost foarte incintata de meniu Very Happy

papadie n-am gasit sa-i dau, insa cu piersici am incercat, dar nu maninca.

incet-incet...
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

MesajTrimis: Lun 09 21, 2009 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sper ca o sa isi revina deci mananca pepene?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de uscat Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.