| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
takawachinchila Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008 Mesaje: 307 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 08 27, 2009 11:06 am Titlul subiectului: Intrebare privind nivelul de apa |
|
|
Salut! Am un acvariu cu doua testoase, mascul de 14cm, femela de 20cm. Dimensiuni acvariu: lungime 80cm, latime 40cm, inaltime 35cm. In urma cu ceva vreme am postat o fotografie cu acvariul si mai multi mi-ati spus sa pun ceva mai multa apa in el. Atunci nu se putea pentru ca femela avea o problema cu picioarele din spate, nu le putea misca iar nivelul apei mai scazut o ajuta la deplasare.
Acum, pot sa spun cu bucurie ca problema cu picioarele testoasei s-a rezolvat in proportie de 80%, asta dupa aproape un an de ... tratament. Prin urmare, vreau sa modific acvariul (iar!) ca sa pot pune mai multa apa. Intrebarea mea este: daca acvariul este facut din sticla de 6mm, pana unde il pot umple? mi-e frica sa nu cedeze imbinarile Ma gandeam la o coloana de apa de 15-17cm, mai mult nu as pune, pentru ca testosul e cam dement si daca amenajez si o insulita exista posibilitatea ca el sa poata evada din acvariu. Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
OvidiuRogalski Testos juvenil

Data inscrierii: 19/07/2009 Mesaje: 86 Locatie: Prafuitul Bucuresti
|
Trimis: Joi 08 27, 2009 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
takawachinchila si eu am acvariu care are fix aceleasi marimi ca al tau!!Eu am coloana de apa de 25 cm ca sa aiba broscuta loc de scuba,si sincer chiar nu cred ca poate sa iasa in vreun fel din acvariu!  |
|
| Sus |
|
 |
dis Testos juvenil

Data inscrierii: 11/11/2008 Mesaje: 98
|
Trimis: Joi 08 27, 2009 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
la marimea pe care o au brosculete, daca cumva reuseste sa se suie in picioare pe insulita si cu labutele pe marginea acvariului, va evada fara indoiala. Si ale mele erau ok la inceput si pe masura ce au crescut au inceput sa faca si dastea... asa am ajuns sa le schimb acvariu in unul mare si inalt sa fiu sigura ca nu mai au pe unde sa iasa  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 09 01, 2009 7:08 pm Titlul subiectului: A |
|
|
Ok, avand in vedere marimea testoaselor dar si gradul de agitatie al testosului meu, voi creste coloana de apa la aproximativ 15cm. Mai trebuie sa ma gandesc ce fel de insula o sa fac. Ma gandeam la o platforma usor inclinata, care sa intre in apa, astfel incat testoasele sa se urce acolo cu usurime. Nu imi vine sa dau banii pe o insula artificiala, mi se par oarecum ineficiente...
Cand o sa fie gata, va arat poze  |
|
| Sus |
|
 |
marijane Testos juvenil

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 8 Locatie: arad
|
Trimis: Mar 09 01, 2009 9:51 pm Titlul subiectului: Hello help me2 |
|
|
as vrea sa ma ajutati cu achizitionarea unui filtru pt acvariu meu are asa L=28cm, l=22,5 cm h=20cm deci volumul dupa calculele mele e de 13litri. cam ce filtru mi-ar trebui, si incalzitor pt apa ? va rog mult care stiti give me a hint
mersi
[/img] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 09 01, 2009 9:53 pm Titlul subiectului: D |
|
|
ti-as recomanda in primul rand un acvariu mai mare  |
|
| Sus |
|
 |
AndaM Testos juvenil

Data inscrierii: 01/09/2009 Mesaje: 27 Locatie: Mures
|
Trimis: Mie 09 02, 2009 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pot sa cedeze peretii? acvariul meu e de 80 L, 40 l, 60 h....Daca il umplu pana la jumate sau mai mult se dezlipeste?...nu are intarituri,doar silicon...
Nimeni nimic? Daca ma inec?
Am gasit in sfarsit topicul.... |
|
| Sus |
|
 |
sangraria Testos juvenil

Data inscrierii: 02/06/2009 Mesaje: 10 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Mar 12 07, 2010 3:09 pm Titlul subiectului: Cum ai tratat-o pentru picioarele din spate? |
|
|
| si broasca mea de 8 ani nu prea merge de picioarele din spate, asta de 1 an si ceva. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|