Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Administrarea mancarii broscutelor mici
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Lun 08 17, 2009 8:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare... Am fost pe la petshop-uri in cautare de inima de vita si nu am gasit, in schimb gasisem mancare pt pesti exotici dar nu am citit bine si era pusa langa mancare pt testoase si pe moment crezusem ca e pt testoase si contine carne de pesti (am citit o parte din prospesc si am vazut ca scrie peste) dar defapt e pentru pesti. Intrebarea mea este:
6 cai!!!

glumeam... Mr. Green deci intrebarea mea este... e bine sa dau testoaselor aceasta mancare?? e hrana pt pesti uscata si ambalata lafel ce inima de vita,se numeste TUBIFEX, testoasele mele mananca dar nu sunt sigur daca le face rau sau nu Question
Le dau de 2 zile sa mancance in combinatie cu Gammarus si pana acu se comorta normal
Astept un raspunsde la experti
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Lun 08 17, 2009 9:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"expertul" de mine iti poate spune ca mancarea pt pesti e buna si pentru testoasele de apa, cel putin ce ai luat tu acolo, acei tubifex
Sus
Ailime
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/12/2008

MesajTrimis: Mar 08 18, 2009 10:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut. Am si eu o mica problema cu broscoiul meu referitor la hrana.......de la pet shop nu mananca decat pestisorii uscati (la inima de vita si la restul nici nu se uita) iar proaspat e mort dupa garizi (crevetii de romania) si pestele crud......pb mea este ca nu mai mananca deloc peste crud Question si nu prea il inteleg ca daca ii dau uscat il mananca imediat........si a inceput sa manance cam putin, fata de cat manca inainte. As vrea sa specific, ca nu pare sa aiba vreo boala ca este foarte vioi si zapacit........ce puteti sa imi spuneti, ce tratament sa ii administrez? putina infometare? Very Happy
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 08 18, 2009 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

crevetii romanesti sunt acei creveti de balta? carne de pui i-ai dat? gammarus?
Sus
Ailime
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/12/2008

MesajTrimis: Mar 08 18, 2009 5:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

crevetii (garizii) aceea mici care se gasesc in mare (nu stiu daca se gasesc si prin alte balti) utilizati drept momeala la pescuit, piept de pui i-am dat si nu mai vre, gammarus nu a vrut din prima zi..................alte optiuni, si nici stixurile acelea care cad pe fundul acvariului nu le mananca.......
Sus
curly
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 25/10/2009

MesajTrimis: Joi 11 05, 2009 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna, am si eu o intrebare referitoare la hrana lor. eu nu aveam nimic prin casa intr-o zi (ma refer la verdeata) si i-am dat patrunjel. si chiar i-a placut. si de fiecare data knd ii dau mananca. (ii dau ff putin nici makr o frunzulita intreaga).
voi ati incercat? e sanatos sau nu? nu am gasit nimic legat de patrunjel pe site.
Sus
diego
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 11 05, 2009 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, este bun patrunjelul, si e bine ca mananca. Eu ii dau uneori patrunjel testoasei mele de uscat.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.