Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Intrebari
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de uscat
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
davidk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 11/06/2009

MesajTrimis: Joi 07 30, 2009 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Testoasele astea traiesc in zone cu clima mediteraneeana, unde se mai ating si 40 grade la umbra. Eu, personal, nu consider ca un animal ar trebui tinut in "conditii optime", ci in conditii cat mai apropiate de cele ale mediului sau. Adica (in cazul de fata) si canicula, si vant, si vreme rece, cu nopti de 15-16 grade (primavara tarziu si toamna devreme), ocazional si o aversa de ploaie e binevenita. Grija excesiva si argumente de genul "nu se descurca" ii vor face mai mult rau decat bine oricarui animal.
PS. Nu mai posta 3 mesaje consecutive, foloseste functia EDIT.
In legatura cu cumparatul, nu cred ca legislatia romana tampita permite vanzarea sau macar posesia. In EU vanzarea e reglementata si la fecare exemplar captiv se implanteaza un cip de identificare.
Sus
OvidiuRogalski
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/07/2009

MesajTrimis: Joi 07 30, 2009 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok ms de sfat.dar oricum sa sti ca mai nimeni nu asculta legea deci nu cred sa fie asta problema.pana la urma testoasa de uscat tot o sa am Smile
Sus
OvidiuRogalski
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/07/2009

MesajTrimis: Vin 07 31, 2009 8:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alte sfaturi privind cresterea?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de uscat Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.