Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Ce mai fac testosii nostri
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mie 07 21, 2010 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca stai la curte e destul de riscant, ai grija sa il ti sub urmarire in tot acest timp sa nu fuga
Sus
Tortuga
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/05/2010

MesajTrimis: Dum 08 01, 2010 2:21 pm    Titlul subiectului: Tortuga Raspunde cu citat (quote)

Tortuga edte foarte mancacios, ar manca intr-una - urmez insa indicatiile celor mai priceputi ca mine si ii dau de mancare doar de doua ori pe zi.
In incercarea de a-i diversifica meniul, i-am dat ieri o rama (a se nota ca era mai lunga decat carapacea lui).
Daca de regula o apuca de mijloc si o rupea in mai multe bucatele inainte de a o manca, de data asta a apucat-o de la un coapat si a aspirat-o pur si simplu, ca pe o spagheta!
Si asta in 3 secunde! Shocked
Sus
Hanna
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 11/04/2010

MesajTrimis: Dum 08 01, 2010 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am o intrebare: e normal sa se cojeasca pe carapace? arata ca o unghie rupta la margine.ma gandeam ca poate din cauza cresterii.si pe piele arata ca si cum ar naparli pe alocuri.Una din ele are 5 luni iar cealalta 8.
Sus
Tortuga
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/05/2010

MesajTrimis: Dum 08 01, 2010 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E normal, carapacea si pielea se exfoliaza de mai multe ori pe masura ce reptilele cresc - implicit si testoasele.
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Joi 09 09, 2010 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Saracutul botacel

Ultima modificare efectuata de catre Locko la Vin 09 24, 2010 11:03 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 09 10, 2010 6:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce flamande erau amandoua Laughing
Sus
Jumpy & Rusty
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 09/08/2010

MesajTrimis: Vin 09 10, 2010 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca ne iubim testoasele,dar.Ar trebui sa ne gandim si la alte animale,saracul brotac,era mic si vaide mama lui...
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Vin 09 10, 2010 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da... mi-a trebuit 3 zile ca sa imi fac curaj sa ii dau drumu in acvariu
M-ai intai l-am tinut intr-o cutiuta mica, chiar ma batea un gand sa ii fac un terariu dar m-am uitat pe net si eram cam spumpe si uuu
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Dum 07 03, 2011 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am resusit si mi-am vindecat testosica mea... A fost bolnava de conjunctivita si am atratat-o cu vitamina A, dupa o luna si-a revenit in totalitate si acu se simte foarte bine
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 07 04, 2011 7:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai putea crea un topic la Boli si tratamente cu metoda aplicata de tine in tratarea conjunctivitei. Toate detaliile, ca ceilalti care au problema sa stie ce au de facut.
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 7:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare cum recunoasteti voi testoasele... nu arata toate la fel?
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 11:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing deloc. Fiecare specie e diferita: colorit, forma, comportament, hrana etc. Putina informare, o enciclopedie cu testoase cu poze sugestive si cateva carti despre ele si nu mai ai probleme cu recunoasterea speciilor si determinarea sexului.
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 7:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa le pun fundite de culori diferite Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.