Trimis: Dum 08 01, 2010 2:21 pm Titlul subiectului: Tortuga
Tortuga edte foarte mancacios, ar manca intr-una - urmez insa indicatiile celor mai priceputi ca mine si ii dau de mancare doar de doua ori pe zi.
In incercarea de a-i diversifica meniul, i-am dat ieri o rama (a se nota ca era mai lunga decat carapacea lui).
Daca de regula o apuca de mijloc si o rupea in mai multe bucatele inainte de a o manca, de data asta a apucat-o de la un coapat si a aspirat-o pur si simplu, ca pe o spagheta!
Si asta in 3 secunde!
Data inscrierii: 11/04/2010 Mesaje: 14 Locatie: Brasov
Trimis: Dum 08 01, 2010 6:50 pm Titlul subiectului:
Am o intrebare: e normal sa se cojeasca pe carapace? arata ca o unghie rupta la margine.ma gandeam ca poate din cauza cresterii.si pe piele arata ca si cum ar naparli pe alocuri.Una din ele are 5 luni iar cealalta 8.
Data inscrierii: 27/06/2009 Mesaje: 177 Locatie: Suceava
Trimis: Vin 09 10, 2010 6:11 pm Titlul subiectului:
da... mi-a trebuit 3 zile ca sa imi fac curaj sa ii dau drumu in acvariu
M-ai intai l-am tinut intr-o cutiuta mica, chiar ma batea un gand sa ii fac un terariu dar m-am uitat pe net si eram cam spumpe si
Data inscrierii: 27/06/2009 Mesaje: 177 Locatie: Suceava
Trimis: Dum 07 03, 2011 10:18 pm Titlul subiectului:
Am resusit si mi-am vindecat testosica mea... A fost bolnava de conjunctivita si am atratat-o cu vitamina A, dupa o luna si-a revenit in totalitate si acu se simte foarte bine
Data inscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 1624 Locatie: Bucuresti (Berceni)
Trimis: Lun 07 04, 2011 7:21 am Titlul subiectului:
Ai putea crea un topic la Boli si tratamente cu metoda aplicata de tine in tratarea conjunctivitei. Toate detaliile, ca ceilalti care au problema sa stie ce au de facut.
Data inscrierii: 25/02/2011 Mesaje: 954 Locatie: Sibiu
Trimis: Joi 08 25, 2011 11:27 pm Titlul subiectului:
deloc. Fiecare specie e diferita: colorit, forma, comportament, hrana etc. Putina informare, o enciclopedie cu testoase cu poze sugestive si cateva carti despre ele si nu mai ai probleme cu recunoasterea speciilor si determinarea sexului.
Data este GMT + 2 Ore Du-te la pagina Anterioara1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum