Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Oua de furnica ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
ana2703
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 08/11/2006

MesajTrimis: Mie 01 31, 2007 6:53 pm    Titlul subiectului: oua de furnica ? Raspunde cu citat (quote)

Buna ! Am citit undeva pe un forum ( nu era exclusiv pt broaste testoase de Florida si nici macar pt reptile ) ca daca le dai sa manance oua de furnica e posibil sa capete nu stiu ce boala. Asa o fi oare ? Intreb pt ca eu ma tot gandeam sa iau oua de furnica... Mersi anticipat.
Sus
kry_ss_c
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 04/11/2006

MesajTrimis: Joi 02 01, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: hy Raspunde cu citat (quote)

sincer nu prea cred eu nu am auzit.. ale mele de cand erau mici mancau oua de furnica
Sus
anusca_88

Data inscrierii: 29/04/2007

MesajTrimis: Dum 04 29, 2007 11:51 am    Titlul subiectului: buna Raspunde cu citat (quote)

broscuta mea nu mananca oua de furnica.si nu mananca altceva decat crabusori.am incercat orice.cum pot sa o dezvat?
Sus
R@z43
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 21/03/2007

MesajTrimis: Dum 04 29, 2007 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred ca poti sa o dezveti... Si eu am obisnuit-o pe a mea sa manance numai crabusori....dar totusi manaca Gamarus, mar si fursecuri! Laughing Cat despre ouale de furnica, nu stiu f bine. Daca nu stii, nu-ti recomand sa-i dai broscutei tale oua de furnica. [/quote]
Sus
manase
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 12/03/2009

MesajTrimis: Mie 03 18, 2009 9:44 pm    Titlul subiectului: Oua de furnica Raspunde cu citat (quote)

ouale astea de furnica is ceva de cumparat? ca eu ma gandesc laouale alea care le gasesti in musuroaie javascript:emoticon('Mr. Green')
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/12/2006

MesajTrimis: Mie 03 18, 2009 9:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

2 cuvinte: HRANA DIVERSIFICATA
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.